ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Colegii de platou s-au uitat lung la ea. Cum a apărut Oana Zăvoranu la petrecerea de lansare pentru Sacrificiul

Oana Zăvoranu a fost prezentă pe covorul roșu de la avanpremiera primului episod al serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, unde și-a arătat calitățile fizice și decolteul răvășitor.

Avatar

Publicat

pe

Oana Zăvoranu a fost prezentă pe covorul roșu de la avanpremiera primului episod al serialului ”Sacrificiul” de la Antena 1, unde și-a arătat calitățile fizice și decolteul răvășitor. Cum s-a îmbrăcat Diva?


Colegii de platou s-au uitat lung le ea


Oana Zăvoranu face parte din distribuția serialului marca Antena 1 ”Sacrificiul”, ce va avea loc pe 11 septembrie, de la ora 20:00. Fosta prezentatoare de televiziune a primit rolul principal, ce poartă un nume care o caracterizează, Diva. Producția este o saga de familie cu un scenariu original 100%, după cum spun reprezentanții postului Antena 1, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar și pe fapte reale povestite de cunoscuți.


Actorii din ”Sacrificiul”


„Sacrificiul este un serial foarte ofertant pentru un scenarist, pentru că e o frescă a societăţii româneşti contemporane, cu adânci rădăcini din trecutul nostru de acum 55 de ani. Sunt multe poveşti care se împletesc, multe personaje care descoperă secrete şi brusc se trezesc într-o altă viaţă”, a spus Simona Macovei, scenarista serialului.


După 15 ani, Zăvoranu se întoarce


Cum fanii mai au puțin și se vor întâlni cu ”Sacrificiul” pe micile ecrane, trebuia să aibă loc și avanpremiera primului episod, eveniment cu fast la care s-au alăturat toți actorii serialului și multe alte nume sonore autohtone. Printre ele, și Zăvoranu. A ctrița a făcut ravagii pășind grațios, purtând o rochie delicată, diafană, care i-a pus decolteul natural în evidență, dar și picioarele.


Oana Zăvoranu la petrecerea de lansare pentru ”Sacrificiul”


„Sunt foarte conștientă în acest moment de toate atuurile pe care le posed. De aceea sunt ok cu mine să îmi arăt diverse părți ale corpului, fără probleme, nu că să demonstrez cuiva, ceva, ci că să arăt că se poate să fii cool și fără 8548 de mii de intervențîi chirurgicale, sau artificii gen unghii lungi și false, kile de extensii sau de buze, 379 de rânduri de brizz-brizz-uri de împopoțoneală pe tine”, a scris Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *