ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Clipe teribile pentru Adriana Săftoiu. Ce a povestit, plină de sânge și cu ochii în lacrimi

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a trecut prin clipe teribile după ce a fost muşcată de un câine în timp ce se plimba în zona Greenfield din Băneasa

Avatar

Publicat

pe

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a trecut prin clipe teribile după ce a fost muşcată de un câine în timp ce se plimba în zona Greenfield din Băneasa. Adriana Săftoiu, care a ajuns la spitalul Matei Balş, unde i s-a administrat antirabic, a aflat că este a treia victimă, probabil, a aceluiaşi patruped. Politicianul a povestit, plină de sânge și cu ochii în lacrimi cum s-a întâmplat totul.


Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la spital. Plină de sânge și cu ochii în lacrimi, a povestit medicilor prin ce coșmar a trecut


Adriana Săftoiu, deputat PNL și fostă consilieră a președintelui Traian Băsescu, a trecut prin momente teribile după ce a fost mușcată de un câine. Adriana Săftoiu a povestit, plină de sânge și cu lacrimi în ochi, tragedia prin care a trecut.


Astfel, Adriana Săftoiu a ajuns de urgență la spitalul Matei Balș din Capitală, unde medicii i-au făcut un antirabic. În plus, odată ajunsă la spital, aceasta a aflat că este posibil ca acel câine să mai fi mușcat încă trei persoane, toate ajungând pe mâinile medicilor.


Adriana Săftoiu, mușcată de un câine în timp ce se plimba


„Îmi făceam tura de paşi, mereu pe acelaşi traseu – Băneasa, zona Greenfield. Nu l-am auzit, nu l-am văzut, nu l-am simţit decât când m-a înhăţat. Am reuşit să mă desprind din colţii lui – un câine


imens, negru cu alb, lăţos. Am continuat să merg cu faţa la el, încercând să îl alung. S-a oprit la câtiva metri şi m-a privit mârâind. Am reuşit să ajung la un Mega Image din cartier. Mi-am dat seama că nu e de glumă. Sângeram din greu”, a povestit Adriana Săftoiu pe Facebook.

Advertisement


Adriana Săftoiu, tratată de angajații magazinului unde s-a adăpostit de furia câinelui
Pentru că se afla în plimbare plimbare şi nu avea bani la ea, deputatul PNL a primit îngrijire de la angajaţii magazinului unde s-a adăpostit de furia câinelui periculos.


„N-aveam nici un leu la mine ca să cumpăr spirt. Dar am dat peste nişte oameni de treabă, mi-au dat sticla de pe rafat şi am turnat din greu. Am oprit o maşină (să le dea Dumnezeu sănătate acelor doi tineri!), m-au dus până acasă, am pus niste bandaje, m-am urcat în maşina mea şi am mers direct la urgenţe la Elias. Trei plăgi, din fericire doar una profundă.


Medicii au constatat că era a treia victimă a acelui câine, în ultimele două ore


De acolo, la Balş pentru antirabic. În faţa mea – încă trei persoane. Întreb dacă toată lumea stă pentru vaccin. Da. Iar doamna din faţă îmi spune că a fost muşcată în Băneasa, zona Greenfield spre Grădina Zoo. Îmi descrie câinele. Acelaşi. Ajung pe scaun. Medicul de gardă mă întreabă unde s-a întâmplat. După ce îi dau detaliile, imi spune: Sunteţi a treia persoană în două ore, din aceeasi zonă, muşcată de un cîine cu aceleaşi semnalmente” , a mai povestit deputatul PNL.


Adriana Săftoiu a alertat Primăria sectorului 1, în speranța că periculosul câine va fi ridicat de pe străzi.


„E o zonă unde sunt mulţi copii, mai ales într-o zi însorită. Să sperăm că nu va mai exista nici o victimă”, a mai scris fosta consilieră a lui Traian Băsescu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *