ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Clipe de groază pentru o familie. Un piton de cinci metri, filmat pe acoperișul casei

Avatar

Publicat

pe

Clipe de groază pentru o familie din Queensland, Australia. Un piton de cinci metri a ajuns pe acoperișul casei, fiind filmat.

Un piton de cinci metri a îngrozit o familie

Oamenii petreceau o zi normală acasă când s-au trezit cu pitonul uriaș pe casă. Animalul imens poate fi văzut cum se târăște încet pe acoperiș și spre vârfurile copacilor.

Mai mulți oameni l-au filmat, deși îngroziți de ce vedeau în fața ochilor. Pitonii sunt animale periculoase și se știe că unele exemplare s-au hrănit cu animalele de casă ale oamenilor, când au mai ajuns prin apropierea zonelor locuite.

Un copil chiar a început să plângă la scenele văzute, cu pitonul care se târăște agale pe acoperișul casei în care stă. Acesta a fost liniștit de adulți până la urmă.

“Cum vom scăpa de el?”, întreabă un copil. “Nu vom reuși”, a fost răspunsul. ‘Tata ar putea fi capabil să-l prindă”. „Nu, nu. Lui tata îi este frică de șerpi, amice”, este conversația dintre un copil și un adult.

Până la urmă, oamenii se plictisesc de spectacolul de pe casă și decid să intre în casă să mănânce. “Haideți, vi se răcește quiche-ul”.

Advertisement

Oamenii care au văzut clipul cu pitonul au rămas șocați

Clipul video a devenit viral pe rețelele de socializare. Filmulețul a fost vizionat de 20 de milioane de ori și a primit 1,2 milioane de like-uri. Această faimă i-ar putea aduce creatorului care l-a postat pe Tiktok suma de 900 de dolari.

Oamenii au fost îngroziți când au văzut clipul viral cu pitonul de cinci metri pe acoperișul casei. Acesta i-a făcut pe unii să le înghețe sângele în vine când s-a oprit din târât și s-a uitat fix la cameră în timp ce era filmat.

„Piton de covor? Doamnă, acela este un dinozaur”, a comentat o femeie din Statele Unite. O alta a mărturisit că nici nu va mai putea să doarmă noaptea după ce-a văzut clipul. „Nu voi dormi la noapte și sunt în Statele Unite”, a spus un alt american.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *