ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Claudiu Bleonț vrea să fie primar într-un sat din Munții Apuseni. Motivul pentru care a renunțat la actorie

Avatar

Publicat

pe

De la actorie, la primărie! Claudiu Bleonț dorește să dirijeze un sat din Munții Apuseni, unde și-a găsit, de altfel, și liniștea. Motivul pentru care a luat această hotărâre neașteptată: „Decizia mea s-a născut din inimă”.

Claudiu Bleonț, la primărie: Sunt curtat de multe partide

Claudiu Bleonț a anunțat că dorește să devină primarul comunei Beliș din Cluj, unde locuiește de când s-a instaurat noul virus pe pământ. Actorul a povestit că vizitează comuna și împrejurimile de când era copil, iar din 15 martie stă în comuna clujeană.

„M-am mutat de câteva luni în Beliș, fiind în Apuseni de 55 de ani, de la 5 ani m-a purtat tata prin Apuseni. Tatăl meu a fost îndrăgostit de Apuseni și mi-a transmis și mie dragostea. Destinul m-a dus acolo, mi-am făcut buletin și pandemia m-a făcut să zic că, dacă tot rămân aici, să încerc să fac ceva, nu numai scena și teatrul, ci să fac ceva ca și gospodar în comuna în care locuiesc. Da, candidez la Primăria Beliș. Din 15 martie sunt în Beliș, am venit până în București și deseară mă întorc acasă, în Beliș”, a declarat Bleonț.

Artistul a declarat că nu este hotărât dacă va fi candidat independent sau va apela la susținere politică, arătând că hotărârea sa nu a fost una politică, ci umană. Candidatul-surpriză la Beliș spune că îi urează actualului primar succes și că se va implica civic în comunitate, indiferent de rezultatul votului. La rândul său, actualul edil al Belișului, Viorel Matiș, i-a întors urările contracandidatului său.

„Sunt curtat, m-au căutat mai multe partide. Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. În măsura în care oamenii înțeleg, o să vedem dacă ne combinăm politic. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni”, a adăugat acesta pentru Monitorul de Cluj.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *