ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Claudia Radu de la ”Chefi la cuțite”: „Nu am treabă cu bucătăria”

Avatar

Publicat

pe

A fost apreciată din primul moment când a ajuns la ”Chefi la cuțite”. Claudia Radu a mărturisit că ”nu are treabă cu bucătăria” și că oamenii au râs de ea pentru că este supraponderală. Uite că se luptă cot la cot cu bucătarii în concurs!

Chefilor Florin Dumirescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu le este din ce în ce mai greu să aleagă cine iese din concurs. Farfuriile sunt tot mai gustoase și aspectuoase. Rezistă în concurs și Claudia Radu, cea care a mărturisit de la începutul concursului că nu a făcut nici o școală de bucătărie.

Claudia Radu ”Chefi la cuțite”: „Nu am treabă cu bucătăria”

Este din ce în e mai bună în bucătărie și a trecut prin emoții fantastice. Claudia Radu a făcut față cu brio încercărilor de până acum, deși nici chiar ea nu spera să ajungă atât de aproape de finală.

„Nu am treabă cu bucătăria, nu am făcut vreo școală, este pur și simplu pasiune. Fiind și cea mai mica dintre cei patru frați am fost și foarte răsfățată. Am devenit gurmandă. Dintotdeauna, de când mă știu, am fost supraponderală. Pe la șapte-opt ani, când am început școala, am trecut prin fenomenul de bullying. Fenomenul s-a accentuat în perioada adolescenței, când aveam tot felul de porecle legate de grași. Am observat că am început să fiu subestimată, fiindcă lumea credea că dacă ești gras, atunci în mod automat ești și prost. Pe toată perioada școlii am fost subestimată. Eu am fost premiantă în fiecare an, inclusiv în anii de liceu am luat locul I. În anii de liceu și numărul de agresori era mai mare și m-a afectat mai mult. Au fost inclusiv momente în care m-am simțit hărțuită, umilită.”, a povestit Claudia Radu.

Claudia Radu: „Mi-a luat foarte mult să scap de complexe!”

Concurenta de la ”Chefi la cuțite” s-a luptat să scape de compexe. „Aceste lucruri te marchează foarte mult, când ești copil. Îmi pare rău că nu am avut curajul să spun nimănui acest lucru, am vrut să-mi protejez părinții. Mi-a luat foarte mult să scap de complexe”, a mărturisit Cludia Radu, la Antena 1.

Claudia Radu a dezvăluit că în urmă cu opt ani și-a întâlnit logodnicul, un gurmand și el. Cei doi sunt pasionați de bucătărie și de încercat arome ieșite din comun și nu se feresc să recunoască acest lucru.

Advertisement

„Am ținut regim și am slăbit, cred că vreo 30-35 de kg. O schimbare în ceea ce privește greutatea ta trebuie să o faci pentru tine, că vrei tu. Am încercat și cu sportul, doar că sunt leneșă. De multe ori zic, știți cum e faza aia: încep de luni, încep de mâine, încep de Anul Nou…”, a glumit Claudia Radu.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *