ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Claudia Pătrășcanu se răzbună pe Gabi Bădălău pentru declarațiile de aseară. Ce i-a făcut

Avatar

Publicat

pe

Declarațiile recente ale lui Gabi Badălău au înfuriat-o pe fosta lui soție. Claudia Pătrășcanu se răzbună pe tatăl copiilor ei, după ce acesta i-a adus acuzații, pe un post de televiziune.

Ce a declarat Gabi Bădălău

Prezent, marți seara, la Xtra Night Show, Gabi Bădălău a făcut declarații care au înfuriat-o pe fosta lui soție. Artista este hotărâtă să depună plângere împotriva fostului ei partener și să meargă până în pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Scandalul dintre cei doi foști soți pare să nu se mai termine, ba dimpotrivă, se pare că ia amploare. Cei doi au avut parte de o confruntare dură, în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars, unde acuzațiile reciproce au atins cote de neimaginat.

Artista a publicat imagini compromițătoare cu fostul ei soț, pe care îl acuză că ar refuza să facă testul anti-drog, cu prelevare din firul de păr. Mai mult, bruneta îl acuză pe afacerist că acesta ar fi atras de bărbați. Pe de cealaltă parte, omul de afaceri neagă toate aceste acuzații susținând că fosta lui parteneră inventează toate aceste lucruri.

Copiii nu mai vor să stea la ea, am și eu filmulețe. Îmi plac femeile toată lumea știe că nu-mi plac bărbații. Puteți să mă bănuiți de multe lucruri, dar nu de asta. Tu ca mamă să vii să spui că m-a văzut copilul că m-am dus eu cu un bărbat și nu știu ce. Mi-e scârbă! Claudia inventează acest lucru. Dacă eu sunt atât de drogat, homosexual și nenorocit, de ce nu vine nicio autoritate să mă ia. Ăsta este șantaj, eu ar trebui să mă duc la poliție. La televizor poți să vii să spui ce vrei tu, în instanță e altceva. Copiii mei nu au stat în doi ani în preajma niciunei femei, în casa mea nu a intrat nicio femeie.”, a spus Gabi Bădălău.

Claudia Pătrășcanu, plângere împotriva fostului soț

Claudia Pătrășcanu nu a rămas indiferentă după acuzațiile pe care i le-a adus Gabi Bădălău. Artista este foarte hotărâtă să mearga mai departe pentru a i se face dreptate. Bruneta este de părere ca tatăl copiilor ei este un pericol pentru micuți și își dorește să-l țină departe de ei.
Artista a depus miercuri dimineața o plângere împotriva omului de afaceri la Procuratura Constanța. Însă ajunsă acolo, Claudia Patrășcanu a aflat că dosarul care se afla pe rol din data de 6 ianuarie a fost mutat la Judecătoria Bolintin Vale.

Advertisement

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu si Gabi Bădălău pare să nu se mai termine. Cei doi foști soți își dispută custodia copiilor. Împreună au doi băieți. Acuzațiile reciproce par să nu se mai sfârșească, iar tot scandalul dintre cei doi este purtat nu doar în justiție, ci și în presă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *