ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Claudia Iosif a vorbit despre relația cu Dorian Popa. „Este obositor să fii iubita lui”

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz.

Avatar

Publicat

pe

Dorian Popa și Claudia Iosif trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mulți ani și formează unul dintre cele mai solide și discrete cupluri din showbiz. Iubita artistului a făcut declarații interesante despre acesta.

„Uneori îmi este greu. Nu este uşor să fi iubita lui şi asta pentru că Dorian este un tip foarte activ. Are foarte multă energie şi este obositor.

Mă deranjează puţin, ce-i drept, că tot timpul este în faţa oamenilor şi peste tot unde merg cu el privirile sunt aţintite asupra noastră’, a povestit Claudia, potrivit Viva!

Este un tip foarte strict


„Este un tip foarte strict, din toate punctele de vedere. Dorian m-a făcut să mă duc la sala de fitness, e foarte riguros cu treaba asta.


Nu mă lasă să mănânc orice, îmi impune un stil de viaţă sănătos. Şi la cumpărături Dorian este mult mai cumpătat. Faţă de mine care sunt o „mână largă’, el este foarte chibzuit’, a mai povestit Claudia Iosif.

Advertisement