ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Claudia Ghițulescu, devastată: ”Inima copilului meu a încetat să mai bată, soțul era la amantă!”

Claudia Ghițulescu trece de o bună perioadă de timp prin momente extrem de grele.

Avatar

Publicat

pe

Claudia Ghițulescu trece de o bună perioadă de timp prin momente extrem de grele. În timp ce aceasta pierdea o sarcină, soțul se afla cu amanta. Artista a aflat atunci totul și i-a cerut divorțul.

Cum mai este situația cu fostul soț și ce s-a întâmplat la tibunal

Claudia Ghițulescu, situație fără precedent. Copilul i-a murit, iar soțul era la amantă
Viața amoroasă a Claudiei Ghițulescu nu a fost deloc una plină de lapte și miere. Cu toate că a așteptat mult timp bărbatul potrivit pentru a o face soție și mamă, se pare că așteptarea nu a fost de bun augur. Atunci când hotărât să facă pasul cel mare alături de cineva, totul i s-a năruit în fața ochilor.

Acum, după ce toate visele artistei s-au dus pe apa sâmbetei, ies la iveală detalii năucitoare despre separarea cântăreței de muzică populară și fostul soț. Claudia l-a acuzat pe bărbatul pe care l-a iubit că o înșelat de mult timp cu o femeie cu mult mai tânără decât ea, fiica unui polițist. Aceasta a povestit în detaliu cea mai urâtă seară din viața ei, seara în care și-a pierdut copilul. În acest timp, soțul său se afla alături de amantă, spune ea.

„Nu mai vreau să aud de așa om”

”Ce om e ăsta care te lasă singură când tu pierzi copilul? Am fost eu și o asistență medicală când mi-era cel mai rău. Am sunat eu la salvare singură. Inima copilașului meu a încetat să mai bată! Era băiețel. El era plecat la amantă, habar n-am unde era!”, a susținut sursa citată, pentru click.ro. Scandalul nu s-a terminat! Primul termen al divorțului dintre Ghițulescu și Marian Brâncuși nu a ajuns nicăieri, pentru că bărbatul nu s-a prezentat în instanță, trimițându-și avocatul. ”Se va termină totul la a doua înfățișare, dar eu sunt deja o femeie liberă”, speră cântăreața de muzică populară.

”Mi-a trimis sms-uri de sărbători, nu i-am răspuns. Nu mai vreau să aud de așa om, ba chiar sunt pregătită de o nouă relație. Am fost la doi terapeuți, acum sunt bine, aveam momente când noaptea nu puteam să dorm. Au fost momente grele, nu puteam să mă plâng nici la mama. Ea era mai distrusă ca mine”
Claudia Ghițulescu

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *