ZiarulRing

20-iun.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Ciucă, despre o alianţă cu USR: Suntem la guvernare cu PSD, guvernarea nu afectează construcţiile politice pentru 2024

Avatar

Publicat

pe

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat joi, la RFI, despre o alianţă cu USR că sunt la guvernare cu PSD, dar guvernarea nu afectează construcţiile politice pentru 2024. ”Discutăm cu toată lumea, cu REPER sunt discuţii care vizează anumite proiecte în Parlament, există deschidere pentru dialog”, a spus liderul liberal.

”Suntem la guvernare cu PSD şi vom rămâne la guvernare cu întreaga noastră responsabilitate, guvernarea nu afectează construcţiile poltiice pentru anul 2024, care se pare că va fi un an cât se poate de interesant din punct de vedere politic şi atunci estew nevoie să fie puse pe masă toată proiectele, toate ipozteze posibile astfel încât să avem o abordare aşa cum ne-am asumat, prin noi înşine, la Sinaia”, a spus preşedintele PNL întrebat despre o posibilă alianţă cu USR.

”Cu noi nu au vorbit încă”, a spus Ciucă, despre discuţii cu cei de la USR.


”Nu avem negocieri, nu am închis niciodată cu nimeni dialogul. În politică şi în orice situaţie, trebuie să existe dialog”, a completat Ciucă.

Întrebat dacă PNL discută cu REPER, partidul lui Dacian Cioloş, preşedintele Nicolae Ciucă a răspuns:

”Discutăm cu toată lumea. Cu cei de la REPER, recunosc, sunt discuţii care vizează anumite proiecte legislative, de susţinere în Parlament, există deschidere pentru acest dialog. Cu domnul Dacian Cioloş, recunosc, nu am discutat de câteva luni de zile, dar asta nu înseamnă că nu există disponibilitate pentru dialog”.

Advertisement