ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată soția lui Daniel Buzdugan. Monica a fost mereu o prezență extrem de discretă

Avatar

Publicat

pe

Daniel Buzdugan este deja de ani buni o prezență cunoscută în România. Cu toate astea, soția sa a continuat să rămână o prezență discretă, respectând astfel intimitatea familiei sale. Cum arată aceasta și cine este?

Cine este soția lui Daniel Buzdugan?

Daniel și Monica au o căsnicie fericită deja de ani buni, iar rodul iubirii lor sunt Luca și Maria, cei doi copii pe care îi au împreună. De profesia medic stomatolog, doamna Buzdugan a evitat excelent evenimentele mondene la care a mers Daniel în toți anii de când a devenit persoană publică. „Prin 1993 făceam o emisiune pentru un post de radio în Iași. Tocmai ieșisem dintr-o relație și eram în căutări. Am zis să profit de statutul meu de om care lucrează în mass-media și am abordat-o pe stradă cu ceva pentru radio. I-am cerut numărul de telefon, spunându-i că așa e deontologic la noi, că pentru orice voce care intră pe post trebuie să avem niște date.

Apoi am sunat-o, am invitat-o în oraș și așa a început totul”, a detaliat vedeta într-un interviu.
Cu toate că s-a îndrăgostit la prima vedere, vedeta a cerut-o în căsătorie pe care care i-a adus pe lume doi copii zece ani mai târziu. „Am cerut-o în Grădina Botanică din Iași. Era locul nostru preferat, mergeam des acolo să ne plimbăm, să citim. Acolo s-a întâmplat, de ziua mea, pe 23 septembrie 2003“. Deși este mereu pe fugă și petrece mult timp la radio și la evenimente mondene, mereu își găsește timp pentru familie și pentru a sta cu micuții săi. Buzdugan a mărturisit că activitățile preferate pe care le fac împreună sunt cântatul și cititul.

Daniel Buzdugan alături de soția sa

„Ceva probleme de sănătate la plămân”

Daniel Buzdugan și-a pierdut pentru un timp energia cu care i-a obișnuit pe toți din cauza unei probleme de sănătate. Acesta a suferit de preumonie, iar în octombrie a lui 2019 și-a anunțat fanii că-și ia o pauză bine meritată.

„O să fiu sleep mode o perioadă, ceva probleme de sănătate la plămâni, pneumonie combinată cu viruşi. Naşpa rău, dureri, spital, temperaturi, nopţi nedormite. Iar voi să vă bucuraţi că sunteţi bine, jur că trebuie să vă bucuraţi. Mare lucru sănătatea”

Advertisement