ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată fiica lui Ion Țiriac. Ioana, apariție incredibilă. Toți bărbații au rămas cu ochii la ea FOTO

Avatar

Publicat

pe

Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată și are trei copii: Ion Ion, Ioana și Karim, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține afaceristul.

Cine este și cum arată Ioana, fiica lui Țiriac?

Ion Țiriac (80 de ani), fost jucător profesionist de tenis, jucător de hochei pe gheață și om de afaceri care deține propria companie aviatică, rămâne un personaj capabil să cucerească. Începutul său amoros a fost marcat, însă, doar de o femeie, cea care, în anii ’60, a și reușit să îl aducă în fața oficiului stării civile. Deși susține, în glumă ori în serios că are 33 de copii, cu certitudine trei sunt, anume Ion Ion, Ioana și Karim.

Despre femeia în fața căreia a spus ”Da” se cunoaște că este handbalista Erika Braedt. Căsnicia a rezistat doar doi ani. Jean Mauer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, declarând pentru un tabloid că relația dintre Erika și Țiriac s-a rupt după ce fostul tenismen ar fi fost înșelat cu Ionel Dramba, un scrimeul, și cu Sergiu Nicolaescu.

Tânăra se implică în acțiuni caritabile

Iubiri au fost și s-au dus, iar în urmă au rămas roadele ei. Ion Ion Țiriac este cunoscut în România și numele său a apărut recent în presă în urma divorțului dintre el și Ileana Lazariuc. Despre Karim se știu puține, dar despre Ioana au început să iasă la suprafață informații.

Ioana, 22 de ani, fiica lui Țiriac din relația cu jurnalista egipteană Sophia Ayad

Ion Țiriac o are pe Ioana în urma unei relații cu jurnalista egipteană Sophia Ayad. În vârstă de 22 de ani, tânăra se implică în acțiuni caritabile, este o femeie interesată de modă și de felul în care arată. Ultima sa apariție în România a fost în primăvara anului 2018, când își ascundea trupul în spatele unei rochii negre lungi. Acum, fata se afișează în toată splendoarea la piscină, postând deseori pe conturile de socializare poze cu ea în costum de baie.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *