ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este și cum arată fiica cea mică a Maiei Morgenstern. Actrița are de ce să fie mândră FOTO

Avatar

Publicat

pe

A fost petrecere mare în familia cunoscutei actrițe Maia Morgenstern, zilele trecute, când fiica sa cea mică a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani. Cunoscuta actriță este mamă a trei copii, din trei relații diferite.

Cine este și cum arată fiica cea mică a Maiei Morgenstern

Maia Morgenstern are trei copii, din trei relații diferite. Astfel, pe Tudor, (35) din căsnicia cu actorul Claudiu Istodor, alături de care joacă acum în serialul „ Sacrificiul”, pe Cabiria (21), din relația cu actorul Istvan Demeter, și pe Ana Isadora (17), din al doilea mariaj, cu medicul neurochirurg Dumitru Băltățeanu.

Dacă pe fiul actriței, Tudor, lumea l-a văzut des pe scena teatrului sau în filme, celelalte două fiice ale actriței au stat departe de camerele de filmat. Ieri, Maia a aniversat-o pe adolescenta Isadora, fiica ei provenită din mariajul cu doctorul Dumitru Bălăţeanu, care a durat din 2001 până în 2015.

Cine este și cum arată fiica cea mică a Maiei Morgenstern

Ana Isadora a împlinit vârsta de 17 ani

Actrița a postat pe contul său Facebook o fotografie cu mezina familiei. Se vede cu ochiul liber că Isadora este o adolescentă foarte cochetă, care promite să se transforme într-o femeie frumoasă, la fel ca celebra ei mamă.

”La mulţi mulţi mulţi ani frumoşi şi sănătoşi şi fericiţi, piersică de primăvară!”, a fost mesajul postat de Maia pe Facebook alături de o fotografie cu fiica ei cea mică.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *