ZiarulRing

20-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este Răzvan Munteanu, soțul Deliei Matache. Puțini știu câți bani are și cu ce se ocupă

Avatar

Publicat

pe

Delia Matache este una dintre cele mai cunoscute artiste din showbiz-ul românesc, însă puțini știu cu ce se ocupă soțul acesteia. Răzvan Muntean și Delia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de zece ani. Cum arată soțul Deliei și cu ce se ocupă?

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul cu care s-a măritat Delia Matache

Jurata de la iUmor și soțul său, Răzvan Munteanu s-au căsătorit în anul 2012, însă dacă despre celebra cântăreață fanii știu tot, deoarece aceasta este o fire foarte deschisă, nimeni nu prea știe cu ce se ocupă soțul Deliei. Ei bine, Răzvan Munteanu, pe lângă faptul că este impresarul Deliei este și un prosper om de afaceri care câștigă sume frumoase de bani. El deține mai multe localuri în Centrul Vechi al Capitalei.

Cine este și cu ce se ocupă bărbatul cu care s-a măritat Delia Matache

Delia postează rareori poze cu soțul său pe rețelele de socializare și de asemenea apar foarte rar în public. Delia este una din persoanele publice de la noi care a înţeles că viaţa privată trebuie să rămână privată. A vorbit însă despre soţul ei, Răzvan Munteanu, atunci când a fost întrebată.

Cei doi s-au întâlnit prima dată într-un club pe care Răzvan Munteanu îl manageria. Soțul Deliei a povestit într-un interviu mai vechi că a fost dragoste la prima vedere și că a încurajat-o încă de la început în cariera sa muzicală, ba mai mult i-a devenit și manager din dorința de a fi mai aproape de ea și de a o ajuta și mai mult.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta”, povestea Răzvan, care între timp, a devenit managerul artistei.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *