ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este Mara Bănică. Jurnalista a fost amenințată de un bărbat timp de un an și jumătate

Avatar

Publicat

pe

Mara Bănică a revenit în atenția presei. De data aceasta, cu un eveniment nefericit. Jurnalista a fost amenințată și terorizată de un bărbat timp de un an și jumătate. Cum a decis să rezolve problema?

Mara Bănică, amenințată și terorizată de un bărbat

Mara Bănică trăiește un coșmar de un an și jumătate. Un individ a terorizat-o și a amenințat-o în tot acest timp. Din fericire, Mara poate să stea liniștită acum, pentru că bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști. Jurnalista a povestit cu lux de amănunte cum agresorul i-a făcut viața un calvar, dar și cum a reușit în cele din urmă să scape de acesta.

„Din pacate, de aproape un an si jumatate am trait terorizata de un individ care mi-a trimis peste 11 mii de mesaje de amenintare, santaj și hartuire de pe peste 5000 de conturi false. Conditia pentru a ma lasa in pace era sa ii dau diverse sume de bani. La inceputul acestei luni, acest individ a venit la sediul Acces Direct, noaptea, cu o masca pe fata, in incercarea de a ma intimida sa ii dau bani. Astazi dimineata a fost ridicat de politistii Sectiei 8, carora le multumesc din suflet pentru profesionalism si promptitudine”

Cine este Mara Bănică?

Cunoscuta vedetă a debutat ca reporter în anul 1994, după care a renunțat la televiziune pentru o carieră în presa scrisă. Aceasta a fost reporter special al cotidianului ZIUA mulți ani, iar în anul 2002 a revenit în TV, la Realitatea TV. În 2007 ajunge al Kanal D, unde rămâne până în anul 2009. În 2016 se implică într-un proiect special, unde este moderatoare. Aceasta prezintă pentru scurt timp show-ul Capcana Seducției. În perioada lipsă, a fost prezentă continuu în lumea mondenă, în urma unor scandaluri și nu numai.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *