ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este iubita lui Cheloo. Imagine rară cu femeia: cum arată

Cheloo este prezent deja de ani buni în vizorul fanilor, dar niciodată nu s-a fălit public cu femeile frumoase pe care le-a avut la braț. Cum arată iubita cunoscutului jurat de la iUmor?

Avatar

Publicat

pe

Cheloo este prezent deja de ani buni în vizorul fanilor, dar niciodată nu s-a fălit public cu femeile frumoase pe care le-a avut la braț. Cum arată iubita cunoscutului jurat de la iUmor?

Cum arată iubita lui Cheloo?

Cheloo este una din vedetele de la noi care a ales încă de la începutul carierei sale să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. Cu toate astea, sunt cunoscute câteva detalii despre artist, mai cu seamă că viața lui nu a fost tocmai lipsită de sare și piper. Cântărețul a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, femeie alături de care a trăit o poveste de dragoste cu năbădăi. Cei doi s-au căsătorit în anul 2007, iar la doar doi ani problemele în cuplu au început să apară. Totul s-a sfârșit cu acuze grave, scandaluri, certuri și reclamații la poliție, în anul 2012.

Fosta soție îi reproșa că este alcoolic și violent. La scurt timp a avut norocul să o întâlnească pe Daniela Moraru, cea care i-a dăruit cel de-al doilea copil și alături de care duce și acum o viață liniștită. Din păcate, divorțul de Cheloo a afectat-o foarte mult pe Niculescu, aceasta intrând ulterior în depresie și devenind o consumatoare înrăită de droguri. Lucrurile s-au calmat între cei doi deja de ani buni, așa că niciun comentariu negativ nu a mai apărut între foștii soți, fiecare văzându-și de viața sa.

Daniela Moraru, iubita lui Cheloo

„De aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri”

„Mereu m-a înşelat şi de aceea am ajuns în această situaţie, aceea de a lua droguri. Vreau să divorţez pe cale amiabilă, dar nu reuşesc să iau legătura cu soţul meu. De patru zile are telefonul închis sau şi-a schimbat numărul. Poate că, dacă află din ziare că îl caut, mă va contacta să ne putem despărţi fără scandal. Acum o săptămână i-am spus să ne despărţim şi a plâns să nu-l las”

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *