ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este Gianluca Vacchi și de ce toată lumea îl urmărește. Are 53 de ani și va deveni tată

Milionarul italian Gianluca Vacchi a împlinit recent 53 de ani și a trecut la următorul nivel: cel de tată

Avatar

Publicat

pe

Milionarul italian Gianluca Vacchi a împlinit recent 53 de ani și a trecut la următorul nivel: cel de tată. El şi iubita lui, Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani, așteaptă primul lor copil.

Gianluca Vacchi va deveni tată la 53 de ani

Playboy-ul italian Gianluca Vacchi, care a devenit celebru în întreaga lume datorită stilului său excentric și nonconformist, este în culmea fericirii. Iubita sa mai mică cu 27 de ani i-a dat bărbatului cea mai frumoasă veste: este însărcinată și îi va dărui un băiețel.

Bărbatul are o relație de trei ani cu Sharon Fonseca, o jurnalistă de 25 de ani de origine venezueleană, model și actriță, care, însă, a devenit cunoscută după asocierea cu milionarul.
Cei doi vor deveni părinții unui băiețel. Vacchi a făcut marele anunț chiar pe Instagram, unde a postat o poză în care stă în genunchi în fața iubitei sale cu burtica de gravidă la vedere. În spațiul public se vehicula deja de ceva vreme că modelul din Venezuela și partenerul ei așteaptă un copil.

„Mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai dăruit-o. Mulțumim pentru acest minunat cadou“, este scris în dreptul fotografiei care a strâns peste 1,3 milioane de aprecieri într-un timp record.

Fanii le-au transmis gânduri bune și că așteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei. Milionarul italian mai are o fată, Ginevra Mavilla, dintr-o relație anterioară, care are aproape 18 ani.Milionarul italian face senzație în mediul online

Gianluca Vacchi le-a dat vestea cea mare fanilor chiar cu prilejul zilei de naștere a mamei lui, notând câteva gânduri emoționante pe rețelele sociale.

Advertisement

„Astăzi este ziua mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu“, scria el pe contul de Instagram, cu ceva vreme în urmă.

Într-un interviu pentru Business Insider, Gianluca Vacchi a declarat că s-a retras din viața profesională acum 7 ani, iar datorită dansurilor sale și a stilului său caracteristic, opulent, acesta a devenit faimos și pe Instagram, acolo unde fiecare postare a sa valorează 17.000 de dolari.

„La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios“, mărturisea celebrul italian.

Averea lui Gianluca Vacchi este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *