ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine este, de fapt, actorul principal din filmul 365 DNI. Povestea vieții lui

Michele Morrone,a câștigat recunoașterea internațională după interpretarea lui Massimo Torricelli în drama erotică și romantică ”365 DNI”.

Avatar

Publicat

pe

Michele Morrone, actor, model, cântăreț și designer de modă în Italia, a câștigat recunoașterea internațională după interpretarea lui Massimo Torricelli în drama erotică și romantică ”365 DNI”.

S-au căutat detalii despre cel devenit brusc întruchiparea lui Adonis în mintea multor femei și s-a descoperit că în spatele înfățișării sale se găsește o poveste care s-ar putea transforma într-un scenariu de film.


Michele Morrone, actorul din 365 DNI, de la grădinar la actor celebru


Înainte de a deveni faimos, Michele Marrone a cunoscut un alt statut, făcând comparație cu cel de acum, se poate spune chiar o altă viață. Actorul a trecut printr-un divorț dureros care l-a lăsat într-o stare de depresie și cu probleme financiare.


Marrone s-a căsătorit cu designer-ul Rouba Saadeh în 2014. Cei doi au împreună doi copii, Marcudo și Brado Marrone. Patru ani mai târziu, problemele de cuplu le-a erodat fericirea, așa că au divorțat.

Imediat după separare, italianul a intrat într-o stare de depresie. Mai mult, într-o postare pe site-urile de socializare, acesta susținea, la momentul respectiv, că este dispus să renunțe la cariera actoricească. În plus, rămas cu probleme financiare, a fost nevoit să lucreze pe post de grădinar într-un sat îndepărtat.


„Nu mai aveam niciun ban în buzunar”


„În urmă cu un an eram la un pas să renunţ la tot, nu mai voiam să joc în filme. Am suferit de depresie după divorţul de soţia mea. M-am angajat ca grădinar într-un sat, în care erau 1000 de locuitori, pentru a mă întreţine, nu mai aveam niciun ban în buzunar.


Dar viaţa e ciudată, când simţi că eşti la pământ, destinul îţi pune în faţă o nouă provocare, iar dacă tu eşti îndeajuns de puternic, atunci o vei accepta. Întotdeauna să credeţi în voi… întotdeauna”, a scris Michele Morrone în postarea sa.

Advertisement