ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cine e afaceristul Mihai Bizu, reținut de poliție. A încercat să își înece soția la Mamaia

Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat după ce și-a violat și a încercat să își omoare soția

Avatar

Publicat

pe

Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat după ce și-a violat și a încercat să își omoare soția
S-a aflat cine este Mihai Bizu, afaceristul care a vrut să îți omoare soția prin înec, după care a violat-o cu sălbăticie. Acesta a fost reținut și a fost prezentat în fața judecătorilor pentru mandat de arestare de 29 de zile.


Cine este milionarul Mihai Bizu, reținut de poliție.


Mihai Bizu este printre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din piața imobiliară din Capitală și Ilfov. Acum, omul de afaceri este reținut pentru că a încercat să-și omoare soția într-o vilă din Mamaia.


Mai mult, Irina Popescu, soția lui, l-a acuzat pe acesta și de viol după ce a încercat să o omoare în vila închiriată de niște prieteni la mare.


Mihai Bizu a ridicat zeci de blocuri până acumMihai Bizu este cunoscut în lumea afacerilor din București, fiind directorul general al Apollo Residence, iar până în prezent a ridicat zeci de blocuri în Popeşti Leordeni, aproape de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna. Afaceristul a început afacerile în 2009 alături de un alt prieten.


Apollo Residence, un proiect rezidențial din Berceni, este amplasat pe un teren de 16.000 de metri pătrați şi are 310 apartamente. Apollo era un nume care nu spunea nimic în urmă cu mai mulţi ani pe piaţa imobiliară, dar Mihai Bizu a profitat de preţurile scăzute şi pe apropierea de capătul liniei de metrou Pipera – Berceni, care străbate Capitala de la nord la sud, și a construit un ansamblu rezidențial care îi va aduce bani mulți.


Mihai Bizu așteaptă mandatul de arestare de 29 de zile


Din păcate, în cursul zilei de vineri, Mihai Bizu a fost dus la audieri după ce și-a violat soția și a vrut să o omoare. De asemenea, omul de afaceri, va fi prezentat în fața unui judecător cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Advertisement


Soția sa, Irina Popescu, este de origine din Republica Moldova și este instructor de yoga.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *