ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Christian Sabbagh s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția jurnalistului de la 112

Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D, s-a căsătorit în secret.

Avatar

Publicat

pe

Christian Sabbagh s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția jurnalistului de la 112. Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D, s-a căsătorit în secret. Cine este și cum arată soția jurnalistului de la 112?


Christian Sabbagh s-a căsătorit în secret


Christian Sabbagh, realizatorul TV al emisiunii ”112 – Poliția în acțiune” de pe Prim TV poate fi văzut astăzi prezentând Știrile Kanal D. Cu o carieră ce cumulează poate viața unui om, la care se adaugă și o doză de notorietate, jurnalistul a povestit recent la ”Teo Show” că nu se consideră o personalitate, astfel că nu vede sensul presei la evenimentele ce țin stinct de familia lui. Așadar, nunta tot după acest principiu a mers.


Cei doi și-au organizat nunta în doi timpi și trei mișcări, spre surprinderea prietenilor
Sabbagh a așteptat venirea toamnei pentru a se cununa religios cu mireasa sa, în data de 7 septembrie, departe de ochii curioșilor. Mai mult, bucuria a fost dublă, căci în aceeași zi a avut loc și botezul mezinului familiei, Christian Jr.


Sabbagh a așteptat venirea toamnei pentru a se cununa religios cu mireasa sa, în data de 7 septembrie, departe de ochii curioșilor


După cum a povestit cuplul, fiind invitat în emisiunea menționată mai sus, organizarea celor două evenimente a fost una spontană, mirii neavând mult timp la dispoziție să pregătească dubla petrecere. „Trăim în secolul vitezei, ca atare am decis să ne unim destinele în mai puțin de 48 de ore”, a spus jurnalistul în invitațiile de nuntă și botez.


Cine este soția jurnalistului de la 112


Pe numele său Iulia, a intrat în viața jurnalistului la 7 luni de la divorțul cu Louise, fosta soție. Conform datelor făcute publice chiar de jurnalist, pe atunci, Iulia era o domnișoară de 25 de ani, studentă la medicină, rezidentă în Spania, cu care i-au făcut cunoștință câțiva amicii, undeva în Istanbul.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *