ZiarulRing

21-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Cezar Ouatu, sfâșiat de durere. ”Teuțul meu, sunt gol și-mi pare rău”

Artistul, sfâșiat de durere, a transmis un mesaj emoționant. ”Teuțul meu, sunt gol și-mi pare rău.”

Avatar

Publicat

pe

O zi tristă, plină de durere pentru Cezar Ouatu. Și-a condus fratele pe ultimul drum. Artistul, sfâșiat de durere, a transmis un mesaj emoționant. ”Teuțul meu, sunt gol și-mi pare rău.”


Acum o săptămână Cezar Ouatu a anunțat fericit că a terminat înregistrările de colinde. Era mulțumit. Dar câteva zile mai târziu își anunța prietenii că și-a pierdut fratele. Artistul a transmis și astăzi, în ziua înmormântării, un mesaj emoționant, sfâșietor.


Cezar Ouatu, sfâșiat de durere


Duminică, 13 decembrie, Cezar Ouatu anunța decesul fratelui său, Theodor-Daniel Ouatu. Marți, 15 decembrie, a fost înmormântarea.


Prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Instagram, Ouatu și-a luat rămas bun de la fratele său.


”Eroul meu , frumosul meu, un intelectual desăvârșit de o modestie și un bun simț rar întâlnit, colonelul meu, pasionatul meu de muzică, campionul meu de aikido, glumețul meu, iubitul meu frate, astăzi este ultima zi printre pământeni și parcă mi-e tot mai greu sa mă obișnuiesc că ne luăm rămas bun cu onoruri militare așa cum se cuvine, dar cred și-mi dau seama că vei fi fercit acolo și ne vei veghea pe noi toți cei care te-am iubit !!! Teuțu meu, sunt gol și-mi pare tare rău, prea devreme dar știu că tata va fi fericit să vă întâlniți”, a scis Cezar Ouatu.

Mesaj emoționant de la colegii lui Theodor-Daniel Ouatu


”Am primit cu tristețe și profund regret vestea că distinsul nostru absolvent (promoția 1993), coleg și prieten, Theodor-Daniel Ouatu, s-a înrolat în Armata cerurilor mult prea devreme, lăsând în sufletul nostru un gol imens.

Advertisement


Într-un asemenea moment, în care am pierdut nu numai un bun camarad, ci și un mare om, de o noblețe sufletească rar întâlnită, de o deosebită generozitate și distincție morală, mereu atent la nevoile celor din jur, cuvintele rostite sunt prea puține.


Ofițerul Theodor-Daniel Ouatu a adus un plus în procesul de formare a liceenilor militari. Va rămâne veșnic în inimile celor care l-au cunoscut ca un profesionist desăvârșit, un ofițer destoinic, un camarad de nădejde. În fața acestei despărțiri, suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe și un gând de mângâiere și alinare! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, au scris colegii de la Colegiul Militar Breaza.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *