ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Celine Dion, complet nemachiată! Cum arată artista

Celine Dion a apărut complet nemachiată în noul său videoclip, numit ”Imperfections/Imperfecțiuni”. Cum arată artista?

Avatar

Publicat

pe

Celine Dion a apărut complet nemachiată în noul său videoclip, numit ”Imperfections/Imperfecțiuni”. Cum arată artista?


Celine Dion s-a arătat publicului complet nemachiată


Celine Dion (51 de ani), timbru inconfundabil, succes în lumea întreagă, cu o carieră de peste 35 de ani, a lansat de curând trei piese noi: ”Imperfections/Imperfecțiuni”, ”Lying Down” și ”Courage”, care vor răsuna și în România, în 2020. Pentru prima piesă numită, solista a realizat și un videoclip, în care apare așa cum rar își văd fanii artistele favorite. Cântăreața canadiană și-a dorit să apară fără machiaj pe chip, lăsându-și la vedere imperfecțiunile de care este conștientă.


Pe parcursul videoclipului, solista schimbă mai multe ținute, contextul fiind o ședință foto, într-un studio. Mai apoi, se întoarce în cabina de probă și își îndepărtează machiajul, urmând să apară, în prim-plan, nemachiată. ”Am propriile mele imperfecțiuni, am propriile mele cicatrici de ascuns”, sunt versurile piesei.


Celine Dion va susține, în 2020, primul concert în România


”Imperfections” va răsuna și în România, în vara anului 2020, când cântăreața va urca pe scena de pe Arena Națională. Celine Dion va susține primul concert în România, ca parte a turneului ”Courage World Tour”. Cel mai nou album al artistei și primul în limba engleză din ultimii șase ani, intitulat ”Courage”, va fi lansat în data de 15 noiembrie. Turneul de promovare al noului albumu urmând să ajungă în peste 100 de orașe din lume. De asemenea, ”Courage World Tour” evidențiază și primul ei turneu în Statele Unite din ultimii zece ani.


Celine Dion s-a arătat fără machiaj în videoclipul piesei ”Imperfections”


Celine Dion a câștigat nenumărate premii până la vârsta de 18 ani și a fost în topul clasamentelor pop în anii 90, adunând deja mai bine de 35 de ani de carieră, timp în care a devenit unul dintre cei mai respectați și de succes artiști din industria muzicală. Cântăreața are două premii Oscar, un premiu Billboard ”Icon Award”, acordat nu de mult pentru întreaga sa carieră și cinci premii Grammy.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *