ZiarulRing

21-mai2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor, în alte țări. 5 super-idei din toată lumea

O adevărată provocare pentru piața românească este emisiunea Imperiul Leilor. Formatul acestei emisiuni este produs în peste 30 de țări din lumea întreagă. La noi în țară, emisiunea se află deja la cel de-al doilea sezon.

Avatar

Publicat

pe

O adevărată provocare pentru piața românească este emisiunea Imperiul Leilor. Formatul acestei emisiuni este produs în peste 30 de țări din lumea întreagă. La noi în țară, emisiunea se află deja la cel de-al doilea sezon. Primul sezon a debutat pe data de 12 februarie 2020. Antreprenorii prezintă ideile de afaceri pe care le au în fața juriului care este format din investitori care sunt dispuși să îi ajute să pună afacerea în practică dacă sunt impresionați de aceasta. Iată care sunt cele mai tari afaceri de la Imperiul Leilor din alte țări.

Cele mai tari 5 afaceri de la Imperiul Leilor din alte țări

Prima țară în care a debutat acest format de emisiune a fost Japonia, în anul 2001. Iată ce țări mai au această emisiune și ce denumiri are în fiecare țară:

  • Money Tigers – Japonia
  • Dragon’s Den – Australia, Canada, Marea Britanie, Africa de Sud și Marea Britanie
  • Shark Tank – SUA, Mexic, Vietnam, Australia, Columbia, Portugalia
  • The Sharks – Israel
  • Dream and Achieve – Afganistan
  • Dragons’ Den: Al Aareen – Liban.

Imperiul Leilor în alte țări: Dragons’ Den

Dragons’ Den ajută antreprenorii să își dezvolte afacerile de 15 ani. Pentru unii dintre ei, a fost o platformă de lansare către un succes masiv. Iată care sunt primele 5 cele mai de succes companii din cei 15 ani ai emisiunii, potrivit pocketyourpounds.co.uk

1. Imperiul Leilor în alte țări: Găsește-mi facturile

Timp de decenii, nu au existat aproape nici o opțiune, în timp ce furnizorii de energie lacomi au câștigat banii. Apoi, o companie a apărut la Dragons’ Den și a schimbat totul. Cofondatorii My Bills au intrat în Den și i-au uimit pe Dragoni – plecând cu CEL MAI BUN acord din istoria popularei emisiunii TV.  Doi Dragoni – Jenny Campbell și Tej Lalvani – au investit 120.000 de lire sterline pentru doar 3% din companie.

Conceptul „Găsește-mi facturile” este simplu: te înscrii o singură dată, iar serviciul te găsește de fiecare dată (și te trece la el) în fiecare an. Cea mai bună parte este că „Găsește-mi facturile” este GRATUIT! Compania a crescut la peste 200.000 de membri de la Den și a atras atenția site-ului popular de comparație a prețurilor, GoCompare, care a cumpărat compania în vara anului 2019.

2. Imperiul Leilor în alte țări: Levi Roots

Peter Jones și Richard Farleigh au investit 50.000 de lire sterline pentru un capital de 40% în companie. Sosurile Reggae Reggae sunt acum stocate în toate supermarketurile importante din Marea Britanie, ducând veniturile lui Root la aproximativ 30 de milioane de lire sterline, conform Sunday Times Rich List. Peter Jones rămâne acționar și avocat al mărcii, susținând că „este una dintre cele mai reușite investiții ale mele din spectacol”.

Advertisement

3. Imperiul Leilor în alte țări : Tablă magică 

Se spune că este cea mai reușită investiție a lui Deborah Meaden și Theo Paphitis, tablă albă portabilă „într-o rolă” a înregistrat o creștere impresionantă de când a apărut în Den. Fondată de echipa soțului și soției Neil și Laura Westwood, Magic Whiteboard este acum stocată în toate magazinele majore de materiale de birou cu o bază de clienți la nivel mondial. În septembrie 2014, Westwood și-au cumpărat acțiunile de la Meaden și Paphitis, oferind investitorilor 800.000 de lire sterline din investiția lor de 100.000 de lire sterline.

4. Imperiul Leilor în alte țări: Chocbox

Antreprenorul Peter Moule a inventat un dispozitiv de cablu din plastic ca o modalitate reușită de a putea stoca firele electrice în siguranță. A apărut într-un episod din 2007 din Dragon’s Den și a primit sprijinul lui Duncan Bannatyne și James Caan, care au investit 150.000 de lire sterline în schimbul unei acțiuni de 36% din afacerea sa.

5. Imperiul Leilor în alte țări: Școli de teatru Razzamataz

O altă victorie din seria 2007, fondatoarea Denise Hutton-Gosney și-a pus școlile de dans la dragoni și a asigurat o investiție de 50.000 de lire sterline de la Duncan Bannaytne.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *