ZiarulRing

25-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Cele mai calme rase de câini, potrivite pentru weekenduri liniștite

Avatar

Publicat

pe

În agitația vieții noastre, găsirea unui prieten cu patru picioare care să se potrivească cu dragostea pentru weekenduri liniștite și leneșe poate fi un plus fericit pentru casa ta. Dacă visezi la un animal de companie care se bucură de îmbrățișări pe canapea în locul jocurilor pline de energie în parc, ai noroc.

Există mai multe rase de câini cunoscute pentru nivelurile lor scăzute de energie, comportamentul calm și tendințele oarecum leneșe, care s-ar putea alinia perfect cu stilul tău de viață.

1. Buldog francez
În ciuda numelui său, buldogul francez a fost creat în Anglia ca un buldog în miniatură. Au fost însoțitori ai dantelarilor care au făcut călătorii în Franța, de unde și-au primit numele. În prezent, ei sunt fericiți să rămână într-un apartament frumos, cu aer condiționat. Sunt încăpățânați și, atunci când nu vor să meargă, vei avea probleme să-iconvingi. Sunt fericiți să se joace puțin dar se vor întoarce rapid la relaxare și la viața pe canapea.

2. Chin japonez
Japonezul Chin este aproape o pisică. Sunt capabili de niște salturi uimitoare și se vor urca pe mobilier, pe care nu credeai că un câine de talie mică l-ar putea escala. Îi place să se odihnească și să tragă un pui de somn. CSunt prietenoși cu aproape oricine și, deși pot lătra atunci când un străin vine la ușă, lătraturile lor sunt destul de liniștite și aproape melodice. Le place să se uite la televizor cu tine și să se ghemuiască lângă tine.

3. Lhasa Apso
În țara lor natală, Tibet, Lhasa Apso era considerat sacru și avea voie să părăsească țara doar atunci când era oferit în dar pentru Dalai Lama. Este jucăuș, independent și protector. Se comportă ca un cățel până la bătrânețe. Blana le permite să facă față temperaturilor extreme. În timp ce străinii îi pot enerva, Lhasa Apsos nu necesită timp de joacă prelungit pentru a-și consuma energia. Sunt mulțumiți de un pic de exercițiu și petrec mult timp relaxându-se.

Citește articolul integral aici.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *