ZiarulRing

18-mai2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cea mai mare frică pe care o are Adda. De ce se teme artista: ”Fac atac de panică”

Avatar

Publicat

pe

Adda este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Deși a reușit să depășească cu bine o boală extrem de gravă, iată că acum, vedeta are cu totul alte temeri, legate de fiul său.

Cea mai mare frică pe care o are Adda

Adda a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă. Artista a primit un diagnostic greșit din partea medicilor, astfel că până să se vindece de boala pe care o avea, a durat destul de mult.

Timpul a trecut însă, iar acum artista se simte cu mult mai bine. Asta nu înseamnă însă că nu are și anumite frici. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, Adda a vorbit despre temerile sale.

Artistei îi este frică de momentul în care fiul său, Alex, care acum are doar șase ani, va crește. Pentru ea, timpul a trecut extrem de repede, astfel că Adda a devenit conștientă că la un moment dat, băiatul ei va pleca de acasă.

Într-o seară în timp ce fiul ei dormea, artista a scris și o poezie. I-a citit-o Ilincăi Vandici, care la rândul ei a fost emoționată. Adda a mai povestit că își iubește fiul atât de mult, încât face și atac de panică.

Artista își iubește fiul enorm

Se simte în siguranță când îl știe lângă ea, astfel că atunci când va crește, nu știe ce ar putea să se întâmple. „Dormea lângă mine când am scris poezia. Atât de mult îl iubesc încât fac atac de panică.

Advertisement

Atunci când doarme lângă mine îl simt cel mai în siguranță și sunt cea mai liniștită că-s eu acolo, lângă el. Dar o să crească. Mă doare inima deja știind că o să îl doară și pe el inima, la un moment dat.

N-am ce să fac. Trebuie să învăț și eu să rămân acolo”, a dezvăluit extrem de emoționată Adda, în emisiunea „Te ascult’, prezentată de Ilinca Vandici. Printre altele, ea a mai vorbit și despre cum se înțelege cu fiul ei.

Artista spune că este o mamă destul de strică. De asemenea, ea așteaptă scuze din partea fiului ei în anumite situații. La rândul său, când greșește știe și ea să recunoască asta în fața lui Alex, astfel încât acesta să învețe la rândul său.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *