ZiarulRing

20-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Cea mai inteligenta zodie

Se spune ca are o inteligenta diabolica. Stie sa imbine foarte bine inteligenta practica cu cea intuitiva si emotionala. Este nativul care poate manipula pe absolut toata lumea.

Avatar

Publicat

pe

Se spune ca are o inteligenta diabolica. Stie sa imbine foarte bine inteligenta practica cu cea intuitiva si emotionala. Este nativul care poate manipula pe absolut toata lumea.


Are ac de cojocul fiecaruia deoarece este acel semn zodiacal care stie cum sa trateze orice problema, cu oricine. Sufera cel mai adesea atunci cand nu ii ies planurile, insa foarte rar se intampla asta. Uneori, are senzatia ca toata lumea ar trebui sa actioneze la fel si nu tine cont mereu de particularitatile fiecaruia.


Poate fi un foarte bun politician deoarece se pricepe la pus la cale strategii care mai de care mai complexe. Nu ii place sa piarda vremea si fiecare minut din viata sa este bine gandit. Fiecare secunda determina o actiune, fiecare gand poate revolutiona lumea din jurul lui.
Singurul defect pe care il are acest nativ este ca in dragoste nu stie sa fie la fel de inteligent. Poate cuceri pe oricine, insa atunci cand apar problemele in cuplu se inmoaie atat de tare incat nu il mai recunosti. Cel mai sensibil punct al nativului este tocmai acesta: sa nu fie parasit niciodata de nimeni.


Se poate spune ca are mai degraba o inteligenta intuitiva decat una emotionala si practica. Strange informatii numeroase pentru a da lovitura pe urma. Niciodata nu paseste intr-un mediu pe care sa nu il cunoasca, macar de la distanta.


Este foarte receptiv si este un adevarat vizionar. Oamenii sunt socati pentru ca poate sa prevada evenimentele cu mare precizie. Multi spun ca este vrajitor, insa el vede in viitor bazandu-se pe o documentare amanuntita. Intuitia nativului este combinata uneori cu informare, alteori se lasa, pur si simplu, ghidat de al saselea simt.


Este vorba despre nativul Scorpion. Pasional si extrovertit, misterios si uneori artagos, este cel mai inteligent din cele 12 semne zodiacale.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *