ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce vicii are Delia. Juratul de la iUmor, la un pas să rămână fără voce din cauza micilor plăceri nevinovate

Delia este unul din artiștii din industria muzicală authtonă care, nu de puține ori au taxat-o pentru micile derapaje pe care le are.

Avatar

Publicat

pe

Delia Matache, pe scurt Delia, este unul din artiștii momentului în industria muzicală authtonă, urmărită pas cu pas de fani, care de altfel, nu de puține ori au taxat-o pentru micile derapaje pe care le are. Unul din momentele care au produs reacții virulente din partea fanilor, a fost atunci când artista și-a recunoscut unul din vicii.

Ce vicii are Delia

În 2016, mai exact în 17 marti, apărea în spațiul legislativ românesc legea care interzicea complet fumatul în spaţiile publice închise, fumatul fiind, din acel moment, interzis complet în toate spaţiile publice închise, inclusiv în baruri, discoteci şi restaurante, precum şi în spaţiile închise de la locul de muncă şi în locurile de joacă pentru copii. Pentru mulți fumători, printre care și Delia, acest moment a fost unul nu prea plăcut. Tot atunci, în spațiul public, artista a recunoscut că fumatul este unul din viciile ei principale și că este o fumătoare înrăită.

„Fumez destul de mult, dar asta nu m-a afectat până acum, ba chiar m-a ajutat. Timbrul meu vocal s-a îmbunătățit datorită tutunului. Pot să cânt orice. Îmi place enorm vocea mea ușor răgușită’, declara Delia.

În afară de fumat, fanii au mai descoperit că Deliei îi cam place și alcoolul, apostrofând-o la publicarea unei poze pe rețelele de socializare, poză în care este surprinsă cu un pahar de whisky în mână.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *