ZiarulRing

28-feb.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce veste a primit Adda de la medici înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei: “Am fost luați prin surprindere”

Adda a dezvăluit ce veste a primit de la medici înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei, Alex. Vedeta și soțul ei nu au crezut atunci că vor putea avea vreodată un copil.

Avatar

Publicat

pe

Adda a dezvăluit ce veste a primit de la medici înainte de a rămâne însărcinată cu fiul ei, Alex. Vedeta și soțul ei nu au crezut atunci că vor putea avea vreodată un copil.

Ce veste a primit Adda de la medici înainte să rămână însărcinată. Ea și soțul ei au fost surprinși


Îndrăgita cântăreață formează de ani buni un cuplu cu Cătălin Rizea, iar cei doi au un fiul, Alexandru, în vârstă de 7 ani. Deși acum sunt doi părinți fericiți, nu credeau că vor avea un copil, cel puțin nu pe cale naturală.

Înainte de a-l avea pe fiul ei, medicii i-au spus Addei că, din cauza unor probleme la ovare, nu poate rămâne însărcinată în mod natural. Astfel, ea și partenerul ei de viață au fost surprinși atunci când au aflat că vor deveni părinți.

Deși erau foarte tineri, amândoi au învățat ce înseamnă viața de părinte și se bucură de viața alături de fiul lor, pe care îl iubesc foarte mult. Toți formează o familie unită.

Orașele din România care atrag turiștii toamna asta. Sunt în topul destinațiilor favorite
Lună Nouă în zodia Balanță! Camelia Pătrășcanu, avertisment pentru Lei
Sfatul zilei de marți, 10 octombrie 2023. Atenție, Pești!
Irina Rimes, făcută cu ou și cu oțet după discuția avută cu Theo Rose la Vocea României. Jignirile depășesc imaginația: „Este foarte greu”

Advertisement

“Am fost luați prin surprindere, mai ales că mie mi-au spus mulți medici că nu o să am cum să rămân însărcinată natural, din cauza unor probleme la ovare. Dar uite că ne-a binecuvântat Dumnezeu!

Eram foarte tineri amândoi, dar am învățat împreună ce înseamnă să fim părinți și învățam și acum, în fiecare zi. Și mă bucur atât de tare că acum Alex e mare și avem o relație de prietenie foarte deschisă.

Cred că suntem niște părinți destul de mișto. Suntem o familie unită și ne iubim din toată inima”, a declarat Adda pentru Viva.ro.

Atunci când vine vorba de creșterea fiului lor, Adda și Cătălin Rizea sunt de acord. Artista recunoaște că este genul care intră mai ușor în panică, dar încearcă să-i acorde libertate fiului ei, pentru a deveni un adult mai responsabil.


A făcut avere! Femeia care a recunoscut că a avut o relație cu David Beckham s-a îmbogățit după dezvăluirile făcute
“Eu sunt mai panicoasă decât Cătălin în anumite situații, dar încerc să-i las cât mai multă libertate, pentru că e un viitor bărbat care trebuie să învețe să fie responsabil”, a mai spus fosta concurentă de la Te cunosc de undeva.

Ce spune Adda despre al doilea copil
La începutul anului trecut, Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme, însă acum se simte mai bine datorită tratamentului urmat. Artista și-ar dori să devină mamă pentru a doua oară, dar momentan vrea să se concentreze pe sănătate.

“Mi-ar plăcea foarte mult. Toți ne dorim. Dar momentan mă axez pe sănătate. În momentul în care voi fi pregătită fizic să devin mamă din nou, se va întâmpla”, a explicat vedeta.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *