ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce “testament” a lăsat Cornel Galeș înainte să moară în accident. Cui a vrut să-i lase toată averea

Cornel Galeș a murit pe data de 1 decembrie, în urma unui accident rutier care s-a petrecut în Spania.

Avatar

Publicat

pe

Cornel Galeș a murit pe data de 1 decembrie, în urma unui accident rutier care s-a petrecut în Spania. Cu puțin timp de a-și găsi sfârșitul, soțul Ilenei Ciuculete i-a făcut câteva confesiuni unui prieten despre lucrurile pe care le deține.


„Testamentul” lui Cornel Galeș


Coincidența face ca Galeș, înainte de a se stinge din viață în accidentul rutier, să-i fi povestit unui prieten câteva detalii neștiute, detalii care ar fi alcătuit „testamentul” acestuia, conorm cancan.ro. Soțul Ilenei Ciuculete i-a mărturisit amicului său că nu este speciat de moarte, mai ales după experiența traumatizantă pe care a trăit-o, atunci când a fost alături de soția sa la ultima suflare. ”Pot să mor oricând. După ce Zânica și-a dat ultima suflare în brațele mele, nu mai îmi e frică de moarte. Regret doar că nu am avut o relație mai bună cu fiica mea. Am ajutat-o cât am putut, doar că mama ei nu a fost dispusă la mai mult”, i-ar fi spus Cornel Galeș prietenului său cu câteva zile înainte ca acesta să moară.


Potrivit sursei citate, Cornel ar fi investit o sumă frumușică în Spania, după ce a părăsit România. Acesta și-a cumpărat o mașină nouă și o casă, gândindu-se să o ia de la capăt departe de meleaguri. În urma aparențelor, fiica acestuia, pe care a părăsit-o când ea avea doar 4 ani, va urma să moștenească totul. Potrivit legilor din Spania, dacă bunurile deținute de Cornel nu vor fi revendicate de moștenitori, averea intră în posesia autorităților spaniole. În ceea ce-i privește pe fii regretatei artiste, cu care a avut nenumărate scandaluri, unul din ei a menționat că nu va mai vorbi de rău la adresa acestuia.


„Testamentul” lui Cornel Galeș. Cui îi va reveni averea sa?


„Sincer credeam că sunt doar zvonuri”
„Este trist, sincer credeam că sunt doar zvonuri. Acum şi-a găsit liniştea adevărată lângă femeia care l-a iubit. Un cuplu pe care l-am admirat mult. Se potriveau de minune şi se completau unul pe celălalt. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l ierte de păcate!”
Mirela Radu, îndrăgita interpretă din Craiova

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *