ZiarulRing

25-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce spune Mihaela Rădulescu despre relația cu Dani Oțil, după ce acesta și-a cerut iubita în căsătorie

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape 6 ani.

Avatar

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape 6 ani. Cei doi s-au despărțit, însă au rămas în relații foarte bune și chiar au ținut legătura. De ceva timp, prezentatorul TV se iubește cu Gabriela Prisăcariu, pe care a și cerut-o în căsătorie.


Într-un interviu acordat revistei VIVA!, prezentatoarea de la Ferma a fost întrebată în ce relație mai este cu fostul iubit și cât de des vorbesc. Discretă ca întotdeauna, aceasta nu a dat prea multe detalii.

“Și întrebările astea sunt din categoria convenții. Mă bucură fericirea oricui, cu atât mai mult a celor cu care mi-am împărțit bucăți de viață. Nu sunt genul de muiere care crede că alta ca mine nu mai găsește.


E un țățism, sincer. Întotdeauna se va găsi o femeie mai potrivită cu un bărbat de care nu mai ești legată. Happy end pentru toți, așa-s poveștile frumoase”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru VIVA!


De asemenea, Mihaela a recunoscut că nu crede în dragoste la prima vedere.

“Nu prea cred în «prima veder», sunt mai analitică, de fapt. Deci, nu prea se întâmplă nimic doar pentru că văd un bărbat interesant. Trebuie să văd mult mai multe despre el ca să mă îndrăgostesc”, a mai adăugat vedeta.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *