ZiarulRing

19-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce spune Dan Negru despre litoralul românesc. Reacția prezentatorului este dură

Într-o postare făcută, în online, prezentatorul a vorbit despre sumele exagerate care se cer pentru o singură noapte de cazare, la mare

Avatar

Publicat

pe

Dan Negru critică dur condițiile oferite de litoralul românesc. Într-o postare făcută, în online, prezentatorul a vorbit despre sumele exagerate care se cer pentru o singură noapte de cazare, la mare, dar și despre condițiile existente.


Dan Negru critică dur condițiile de pe litoralul românesc


Revoltat de pretențiile exagerate de pe litoralul românesc, Dan Negru a făcut o postare în acest sens. „La un hotel din Mamaia care are azi 5 stele dar care a fost construit in epoca comunistă, cazarea pentru noaptea de sâmbătă pe duminică costă 1038 euro! Intr-una din stațiunile de fiță ale Europei, la Saint Tropez, tot pentru aceeași noapte și tot la 5 stele găsești cazare cu 700 sau 900 de euro!


Hotelul din Mamaia se laudă că a fost locul unde s-a filmat “Nea Marin Miliardar”, dar aș fi curios dacă Draga Olteanu Matei, Veta lu’ nea Marin-ultima supraviețuitoarea a filmului,- și-ar permite un sejur acolo? așa cum Belmondo la 86 de ani isi permite să stea vara in hotelurile de 5 stele din Saint Tropez!”, a scris Dan Negru pe pagina sa de facebook.


Reacția lui Sergiu Nicolaescu, când a fost invitat la Revelionu’ lui Dan Negru


În cadrul acestei postări, prezentatorul a povestit și despre momentul în care l-a invitat pe Sergiu Nicolaescu să ia parte, în urmă cu câțiva ani, la emisiunea pe care o prezintă la fiecare sfârșit de an. „Când l-am invitat pe Sergiu Nicolaescu la un revelion și i-am spus ca filmările durează 3 zile mi-a raspuns supărat: “Eu am filmat Nea Marin Miliardar intr-o lună și tu filmezi trei zile la un revelion?“Azi cazarea l-ar fi costat mai mult decat filmul”, a completat acesta.


De-a lungul timpului, show-ul pregătit de Negru, în noaptea dintre ani, l-a ajutat să fie lider de audiență. El a ajuns să petreacă pentru a 19-a oară Revelionul alături de telespectatori. „Și când petreci cu un prieten 18 ani, înseamnă că te leagă multe. Noi, cei care am făcut 18 revelioane împreună, am trecut testul timpului.”, declara Negru la sfârșitul anului trecut.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *