ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce se întâmplă în familia lui Andi Moisescu și a Oliviei Steer. ”Abia mai trec pe acasă!”

Fanii lui Andi Moisescu l-au putut vedea de puține ori pe acesta povestind despre familie sau despre lucrurile care se întâmplă la el acasă

Avatar

Publicat

pe

Fanii lui Andi Moisescu l-au putut vedea de puține ori pe acesta povestind despre familie sau despre lucrurile care se întâmplă la el acasă. Mare le-a fost uimirea atunci când juratul de la Românii au Talent a povestit cele ce urmează.

Ce se întâmplă în familia lui Andi Moisescu?

Andi Moisescu face ce face și mereu își găsește un proiect în care trebuie să investească un timp prețios. Cu toate că are nevoie de odihnă, după atâtea ore de filmat, prezentatorul de televiziune preferă să se bucure de cei doi băieți. Pe lângă rolul de jurat al emisiunii de talente, Andi se ocupă de show-ul „Pe bune”.

„Pe cât de haioasă e emisiunea, se filmează şi foarte repede. Am terminat preselecţiile pentru „Românii au talent”, însă am multă treabă cu emisiunea „Apropo TV” şi am încă multe de făcut. Pentru că e până în ultima zi a anului. Acum sunt şi pe YouTube şi mă pot vedea fanii şi acolo. Am şi multe alte lucruri care nu se văd, care ţin de bucătăria proprie”

Ce se întâmplă în familia lui Andi Moisescu?

„Abia mai trec pe acasă”

Dat fiind faptul că are puțin timp în care să se relaxeze cu familia, jurnaliștii de la click.ro l-au întrebat cum sunt lucrurile pe acasă. Prezentatorul de televiziune a susținut că soția sa se ocupă mai mult de cei doi copii ai lor, pentru că acesta abia reușește să mai treacă pe acasă în ultima vreme.

„Au trecut în şcoala gimnazială, într-a V-a şi a VII-a, şi sunt cu teze, cu sport, cu alte nebunii. Olivia se ocupă de copii, pentru că pe mine mă întâlneşti ziua la birou şi noaptea la evenimente mondene, abia mai trec pe acasă. Ea trebuie să aibă grijă de ei. Am şi mai puţine ore de odihnă. Nu ştiu unde vreau să ajung, dar trebuie să-mi revizuiesc atitudinea. Au şi orele de odihnă rostul lor”

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *