ZiarulRing

24-iul.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce să nu gătești dacă mergi în acest tip de vacanță. Greșeala pe care multe persoane o fac când călătoresc

Avatar

Publicat

pe

S-ar părea că nu e o idee atât de bună să gătești anumite preparate dacă mergi într-un astfel de tip de vacanță. Un expert în camping a prezentat o greșeală frecventă pe care multe persoane o fac.

Ce să nu gătești dacă mergi în acest tip de vacanță

Karen Wright, în vârstă de 65 de ani, a participat la The Great British Bake Off în 2018. Cu toate acestea, ea merge în vacanțe cu cortul de mai bine de 40 de ani. Prima oară a mers cu familia ei când era copil și s-a îndrăgostit de acest stil de călătorie.

De atunci, ea și-a perfecționat abilitățile de a găti atunci când este în deplasare, caravana ei având un set complet cu patru plite pe gaz, un grătar și un cuptor. În ciuda acestui fapt, există un mod de a găti pe care ea nu îl recomandă.

Ce să nu gătești dacă mergi într-o astfel de vacanță, fie cu rulota, fie cu cortul? În primul rând trebuie evitate preparatele la cuptor. Acest lucru ar putea avea un efect nedorit asupra rulotei. 

“Nu încercați să folosiți un cuptor atunci când doriți să gătiți mese. Căldura acestuia va face ca rulota să fie prea fierbinte”, a spus Karen a declarat pentru Sun Online Travel.

Sfaturi utile pentru o călătorie cu rulota

Și totuși ce să gătești dacă mergi într-o vacanță cu rulota? De preferat ar fi un grătar mic. Acesta este perfect pentru două persoane și de asemenea, poate fi folosit în aer liber.

Advertisement

“Întotdeauna îmi luam un grătar foarte mic pe gaz. Al meu este mic – încape într-o geantă mică – și este perfect pentru două persoane. Îmi place să gătesc în aer liber și folosesc un grătar pe gaz, deoarece înseamnă că pot găti afară rapid”, a mai adăugat ea.

Totodată, Karen vine și cu o serie de recomandări despre ce să gătești într-o vacanță cu rulota. Este bine în primul rând să optăm pentru lucruri cât mai simple, care ne sunt utile.

“Folosesc doar una sau două tigăi pentru fiecare masă – nu am folosit lucruri sofisticate, cum ar fi aparatele de prăjit cu aer, deoarece vreau ca toate rețetele mele să se potrivească tuturor”, a mai adăugat ea.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *