ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce s-a ales de t-Short, trupa iubită de milioane de români. Ce fac acum autorii melodiei Noapte de Vis

Avatar

Publicat

pe

t-Short a fost una dintre cele mai iubite trupe dance de după Revoluție. Cu toate acestea, membrii grupului au ales să o ia pe drumuri separate, iar acum au cu totul alte meserii. Din ce își câștigă banii.

Ce s-a ales de trupa t-Short

Printre cele mai iubite formații lansate după Revoluție se numără trupa dance t-Short. Grupul a făcut furori în România. A avut milioane de fani și umplea stadioane întregi, dar cu toate astea, artiștii au ales să se despartă.

Cosmin Cosmin Murea, Eric Stoica și Carmen Ionescu nu au ținut cont atunci că au atins performanțe care nici în ziua de astăzi nu au fost egalate și au lăsat celebritatea în spate.

De la solista celui mai iubit trio din România, Carmen Ionescu a devenit grafician, iar în prezent lucrează ca și contabil. Eric Stoica, colegul său de trupă, a părăsit țara și a locuit ani buni în SUA.

Aici, artistul de la t-Short a contribuit la coloanele sonore ale unor jocuri video cunoscute. Pe de altă parte, Cosmin Murea nu a plecat prea departe de camerele de filmat și a devenit prezenator tv.

S-au reunit după 18 ani

Totuși, la fel ca multe alte formații din trecut s-au reunit, precum 3 Sud Est sau A.S.I.A, la fel a făcut și t-Short. În 2018, la 18 ani de la despărțire, ei au luat decizia de urca din nou pe scenă, de dragul publicului nostalgic.

Advertisement

Autorii cântecului Noapte de vis au decis să nu mai țină cont de vârsta lor biologică și să redevină măcar pentru puțin timp tinerii pe care i-a iubit o țară întreagă în perioada lor de glorie.

Cel care i-a adus din nou împreună a fost chiar Eric Stoica. Artistul de la t-Short a renunțat la visul american. Și-a făcut propriul studio în România, iar apoi le-a propus colegilor săi să bată palma pentru un nou single, scrie libertatea.ro. 

Totodată, la momentul respectiv, membrii trio-ului dezvăluiau că așteaptă organizarea unui eveniment de mare avengură la care să fie invitați pentru a face spectacol pe scenă, cum doar ei știu.