ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

ALTE CATEGORII

Ce poți cumpăra cu 100 de lei? Ciolacu: Am luat salată, ceapă, cartofi, mere, pateu, salam, ouă, zahăr, ulei, iaurt, telemea, bere

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, sâmbătă, că a fost la cumpărături şi, cu suma de aproape 100 de lei, a luat ce avea nevoie.

Avatar

Publicat

pe

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, sâmbătă, că a fost la cumpărături şi, cu suma de aproape 100 de lei, a luat ce avea nevoie.

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei şi zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus – produsă la Buzău… total 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce #cumpăraţiromâneşte cu 100 de lei?”, a scris Ciolacu pe pagina de Facebook.

Ce poti cumpara cu 100 de lei

În septembrie, premierul a fost întrebat de jurnalişti ce poate cumpăra cu 100 de lei. „Eu cred că pot cumpăra consistent”, a răspuns atunci Ciolacu.

Marcel Ciolacu a participat miercuri la lansarea campaniei „Cumpără Româneşte”, proiect iniţiat şi susţinut de Partidul Social Democrat.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *