ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce părți din pui nu e bine să mănânci niciodată. Te poți îmbolnăvi imediat

Avatar

Publicat

pe

Ce părți din pui nu e bine să mănânci niciodată. Te poți îmbolnăvi imediat. Carnea de pasăre este ușoară, versatilă și se adaptează la numeroase preparate culinare, printre care se numără supele, mâncărurile uscate sau salatele.

Care sunt bucățile de pui pe care nu trebuie să le consumi. Doctorii trag un semnal de alarmă și vorbesc de diferite boli

Care sunt bucățile de pui pe care nu trebuie să le consumi. Doctorii trag un semnal de alarmă și vorbesc de diferite boli pe care oamenii le ignoră în momentul de față. E foarte important ca pasărea să fie crescută în condiții sănătoase.

Specialiștii de la plantbasednews.com sunt de părere că unele părți din carcasă nu trebuie să se folosească niciodată în mâncare. Una dintre ele este capul care ingerează unele substanțe nesănătoase când puiul este încă în viață.

Din păcate, substanțele nocive din carne pătrund în corpul uman și de aici pleacă mai multe probleme medicale. De asemenea, experții mai spun că plămânii nu trebuie să ajungă în nicio farfurie pentru că sunt plini de bacterii.

Acestea nu sunt eliminate nici după fierberea la temperaturi ridicate. Majoritatea paraziților sunt rezistenți la căldură și acest lucru este valabil și în cazul altor animale, nu doar când vine vorba de carnea puiului.

Spre exemplu, plămânii de porc trebuie evitați cu orice preț pentru că duc la disconfort abdominal, vărsături, diaree și stări de leșin. Pe de altă parte, aceștia sunt folosiți adesea în conservele cu mâncare pentru câini și pisici care nu vor păți absolut nimic.

Advertisement

Târtița puiului, de evitat în preparatele culinare

Târtița puiului este o altă parte din pasăre pe care trebuie să o evităm în preparatele culinare, chiar și la ciorbă. Sursa menționată anterior susține că, această componentă are foarte mulți paraziți, dar și numeroase bacterii.

Persoanele care consumă multe bucăți de târtiță se aleg cu neplăceri serioase și un disconfort în organism. De asemenea, există și specialiști care ne îndeamnă să evităm pielea puiului care ascunde paraziți și bacterii pe suprafața sa.

Se pare că nu aduce niciun beneficiu organismului uman, chiar dacă unele persoane cred că îmbunătățește sănătatea cartilajelor și a pielii. Cel mai bine este să ne îndreptăm atenția spre aripile puiului, spate și pulpe care sunt foarte delicioase.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *