ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Răzvan Simion. Nici Lidia Buble nu îi știe acest vis

Ca majoritatea dintre noi, chiar dacă ne simțim împliniți, cel puțin din punct de vedere profesional, când eram mici ne doream cu totul altceva, când vine vorba de job.

Avatar

Publicat

pe

Ca majoritatea dintre noi, chiar dacă ne simțim împliniți, cel puțin din punct de vedere profesional, când eram mici ne doream cu totul altceva, când vine vorba de job. Unii chiar au ajuns să facă ceea ce și-au dorit în copilărie, iar alții au rămas doar cu dorința.

„Sunt omul care este lăsat să facă ce a visat o viață!”


Răzvan Simion, ca noi toți, în copilărie se visa chiar ceea ce este astăzi, un moderator de emisiuni celebru, dar, dacă ar fi să ne luăm după declarațiile sale, ar fi putut avea altă soartă, dacă nu i-ar fi surâs norocul, în 1998, când, spune vedeta, a avut nevoie de CV doar o singură dată în viață, atunci când era la început. A avut parte de o viață plină, cu urcușuri, coborâșuri, o familie frumoasă până la un moment. O poveste de dragoste incitantă, dar cu un final mai puțin dorit. Cu alte cuvinte până la vârsta asta Răzvan a fost ca într-un roller-coaster.

Nici Lidia Buble nu îi știe acest vis

Cu ceva vreme în urmă, printre multele vedete de la Antena 1, Răzvan a fost și el întrebat ce și-ar fi dorit să facă, profesional vorbind, dacă nu ar fi avut norocul de intra în lumea mass-media. Răspunsul vedetei, dat către danamladin.com, a fost unul neobișnuit, de care nici fosta sa parteneră de viață, Lidia Buble, nu știa. Răzvan, întrebat ce meseria i-ar fi plăcut, în schimbul celei de acum, a răspuns că și-ar fi dorit să fie profesor de istorie. Acum, după despărțirea de Lidia Buble, Răzvan încearcă să-și revină, dar, conform unor surse, nu o duce prea bine, fiind dat în judecată de ENEL Energie Muntenia. Compania l-ar fi dat în judecată din cauza datoriilor acumulate la facturile de energie.

Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Răzvan Simion. Nici Lidia Buble nu îi știe acest vis


”Razvan Simion si sotia lui, Diana, apar drept co-proprietari pe listele asociatiei de proprietari a unui bloc din Drumul Taberei. La inceputul lunii iunie, vecinii matinalului i-au dat pe cei doi in judecata pentru restante la intretinere. Actiunea a fost depusa la Judecatoria Sectorului 6, insa primul termen nu a fost inca fixat. Razvan si Diana Simion vor fi citati in calitate de parati”, dezvăluiau apropiații celor doi.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *