ZiarulRing

02-mart.2024

ULTIMA ORĂ

EVENIMENT

Ce îi LIPSEŞTE staţiunii termale Băile Boghiş? Elena Udrea ŞTIE şi are PLANURI MARI

Avatar

Publicat

pe

Ce îi lipseşte staţiunii termale Băile Boghiş? Firma la care este asociată Elena Udrea a găsit răspunsul la această întrebare şi, drept urmare, şi-a făcut şi câteva planuri în acest sens. Băi Boghiş SRL, unde este asociat fostul ministru al turismului, are în plan mai multe investiţii în staţiunea termală din judeţul Sălaj. Primul pas îl reprezintă modernizarea ştrandului. După cum se arată într-un document oficial, proiectul vizează amenajarea a patru bazine cu „separeuri, jeturi şi duşuri exterioare ornamentale”, dar şi realizarea unor „spălătoare de picioare” în zonele de acces.

În total, este vorba despre patru bazine, dintre care unul pentru cei care vor să se bălăcească la ştrand, unul pentru copii, dar şi două terapeutice pentru cei care vin la Băile Boghiş să îşi trateze diferite afecţiuni. În plus, pentru cei mici vor exista tobogane şi leagăne în formă de barcă. Terasă pentru 250 de persoane Acelaşi proiect al firmei la care e asociată Elena Udrea vizează, printre altele, şi amenajarea unei zone de autoservire. Astfel, terasa va avea o capacitate de 250 de locuri.

„Clădirea bufetului existent cuprinde un magazin care se va extinde cu un corp cu destinaţie de grup social cu acoperiş plat, iar spaţiile cu destinaţie terasă acoperită, cu spaţiu de consum, cu suprafaţa de 266,68 mp, vor fi amenajate cu spaţii verzi, zone asfaltate, alei, parcări”, se arată în proiectul Băi Boghiş SRL.

Deputata Elena Udrea ne-a spus că modernizarea ştrandului, dar şi amenajarea terasei sunt încă în lucru. Afacere feroviară cu 33 de vagoane de tren Elena Udrea s-a asociat şi în firma de transporturi de marfă pe calea ferată Tim Rail Cargo din Timiş, „pentru transportul de cereale proprii”, după cum ne-a mărturisit chiar ea. SRL-ul în cauză are în dotare 33 de vagoane de tren.

„Pentru deplasarea locomotivei se vor consuma 240.000 litri combustibil/an, cu o medie de 20.000 litri/lună şi 10.000.000 kwh/an”, sunt estimările firmei pentru acest an. „În zona de acces a compartimentelor de bazine se vor realiza spălătoare de picioare şi coloane de duşuri.” – Proiect Băi Boghiş SRL

„Alimentarea cu apă se va realiza din trei puţuri existente, săpate în incintă.” –  Băi Boghiş SRL


Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *