ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce fac copiii lui Chef Sorin Bontea. Ce probleme are celebrul bucătar cu cei doi adolescenți

În urmă cu opt ani, nici prin gând nu-i trecea lui Sorin Bontea că va deveni vedetă TV.

Avatar

Publicat

pe

În urmă cu opt ani, nici prin gând nu-i trecea lui Sorin Bontea că va deveni vedetă TV. Însă, pe chef celebritatea nu l-a schimbat, rămânând același om modest și iubit de familie. El a povestit în cadrul unui interviu despre relația pe care o are cu copiii săi.

Ce probleme are celebrul bucătar cu copii lui

Potrivit VIVA, el a spus că este un tată mândru, iar fiica sa Miruna ar părea că vrea să-i calce pe urme, fiind și ea pasionată de gătit. Întrebat de reporteri dacă o sprijină pe Miruna să urmeze același drum ca și tatăl ei, Sorin Bontea a răspuns:

”Mirunei îi place să gătească, își face singură tot felul de preparate, dar e departe de a fi interesată de o carieră în bucătărie.”

Fiica celebrului bucătar a împlinit 18 ani. El susține că, până acum creșterea Mirunei a fost floare la ureche, însă vine un moment în viață când trebuie să-și aleagă singură calea. Sorin Bontea crede că e important să înțelegi că copii tăi au propria lor viață.

”De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună. Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.” a spus Sorin Bontea pentru sursa citată.

Fiul său Iulian are alte pasiuni

Iulian, fiul lui Sorin Bontea are alte pasiuni, care implică multă adrenalină. Fiind întrebat dacă l-a încurajat să facă ce își dorește sau dacă a încercat să-l facă cumva să aleagă altceva, Sorin a spus:

Advertisement

”I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat.”

Sorin Bontea împreună cu Răzvan Fodor au fost câștigătorii sezonului 3 al emisiunii ”Asia Express”, după ce au dus o bătălie spectaculoasă. În finală, cele două echipe au luptat pentru marele premiu, iar în cele din urmă, cei doi au învins și au câștigat premiul de 30, 000 de euro.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *