ZiarulRing

13-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce fac astăzi Hienă, Vierme și Șopârlă de la Animal X. Cei trei au lăsat în urmă definitiv muzica

Hienă, Vierme și Șopârlă frângeau multe inimi de cum intrau pe scenă și, deși toți și-i imaginau băieți răi, după înfățișarea lor, au ajuns exact contrariul.

Avatar

Publicat

pe

Trupa Animal X a făcut furori în urmă 20 de ani. Hienă, Vierme și Șopârlă frângeau multe inimi de cum intrau pe scenă și, deși toți și-i imaginau băieți răi, după înfățișarea lor, au ajuns exact contrariul. Ce fac astăzi artiștii?

Ce fac astăzi Hienă, Vierme și Șopârlă de la Animal X

Trei băieți energici și talentați rupeau topurile în urmă cu 20 de ani, cu piesele ”Pentru ea”, „N-am crezut” sau ”Iubirea mea”. Anii s-au scurs, iar soliștii trupei Animal X au lăsat faima pe al doilea ori chiar al treilea loc și s-au concentrat pe familiile lor, căci toți trei au cu ce se lăuda.

Una dintre formulele trupei Animal X

De-a lungul vremii, prin trupa Animal X au trecut mulți, dar Șerban, Alexandru și Laurenți au fost formula de aur. De altfel, cine nu știe și astăzi versurile: ” N-am crezut ca vei pleca din viaţa mea / Oare am să pot iubi pe-altcinava”? Sunt de neuitat și au fost fredonate la unison de o generație întreagă. Din păcate, în 2014, Animal X a dispărut. Liderul trupei, Șerban Copoț, a renunțat pentru moment la muzică, dar s-a lansat în televiziune.

Șerban: ”Televiziunea e cea care mă pasionează acum”

„Fostul studio de înregistrări l-am transformat în camera de joacă a copiilor mei, Tedy (6 ani) şi Alexandru (2 ani). Nu le-am povestit despre trecutul meu muzical. Ştiu foarte puţin, dar nu am insistat pe subiectul acesta absolut deloc. Le-am pus câteva piese, o dată sau de două ori.
Au trecut 19 ani de atunci, de când eram pe val. Muzica nu e un capitol închis, nu poţi închide o pasiune. Suntem într-o pauză adaptată la necesităţile fiecăruia dintre noi. Camera de voci e biroul unde îmi fac ilustraţii şi treaba mea pe care o mai am. Nu mai am legătură cu muzica. Televiziunea e cea care mă pasionează acum”, a declarat Șerban.

Toți trei au ajuns băieți de casă

Alexandru Sebastian Salaman, alian Șopârlă, a încercat să revină în muzică, dar fără reușită. Artistul s-a recăsătorit, între timp, și a devenit bărbat de casă, îngrijindu-se doar de afaceri și familie.

„Am speculat o necesitate pe care am simţit-o pe pielea mea. Atunci când aveam nevoie de o echipă competentă pentru a dezvolta un proiect de amenajare, mereu întâmpinam dificultăţi în a o găsi. Am discutat cu prieteni care lucrau în zona de design interior, care se plângeau de aceleaşi nevoi. Ne-am concentrat în principal pe găsirea unor meseriaşi în adevăratul sens al cuvântului. A fost cea mai mare provocare: să formăm o echipă competentă”, a povestit Șopârlă.

Advertisement

Cât despre Laurențiu Mihai Penca, alias Vierme, în vârstă de 35 de ani, și el a devenit un bărbat de casă, ce se ocupă de familia sa îndeaproape. Artistul are o fetiță frumoasă foc cu care se mândrește la orice pas.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *