ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce este acum în locul unde a murit Răzvan Ciobanu. Nimeni nu a știut până acum

Răzvan Ciobanu, creatorul de modă, nu a fost dat uitării de către prietenii săi. Aceștia i-au adus un omagiu de suflet, într-o discreție totală. Iată, așadar despre ce este vorba.

Avatar

Publicat

pe

Răzvan Ciobanu, creatorul de modă, nu a fost dat uitării de către prietenii săi. Aceștia i-au adus un omagiu de suflet, într-o discreție totală. Iată, așadar despre ce este vorba.


Ce este acum în locul unde a murit Răzvan Ciobanu


Săptămâni întregi după ziua fatidică din 29 aprilie 2019, a existat o intensă dezbatere pe o singură întrebare: accident, crimă sau sinucidere în cazul morții lui Răzvan Ciobanu.
Pe data de 29 aprilie 2019 a fost descoperit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Era o dimineață de luni, în jurul orei 7:00, printre niște copaci de lângă un drum din comuna Săcele, situată în apropiere de Năvodari. Alarma fusese dată de către un țăran care venise să dea de mâncare animalelor dintr-o mică fermă, iar apelul la 112 a fost primit la ora 07:13.


La finele anchetei, procurorul și criminaliștii au stabilit că Răzvan Ciobanu a murit în urma loviturilor provocate în timpul izbirii mașinii de copaci și că era sub influența alcoolului și a drogurilor. Potrivit anchetatorilor și experților în accidente rutiere, mașina a rulat pe câmp, iar apoi a intrat în coliziune cu mai mulți copaci. Autovehiculul s-a răsturnat de câteva ori, iar șoferul, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat în exterior.


Placă de marmură în memoria lui Răzvan Ciobanu


De menționat este și că Jeep-ul respectiv nu-i aparținea creatorului de modă, ci unei femei de 37 de ani din București, iar partenerul i-l împrumutase lui Răzvan Ciobanu. Înainte însă de accident, s-a dovedit că bărbatul petrecuse ore bune în câteva localuri din Mamaia.
Este povestea pe scurt a ceea ce a însemnat dispariția unuia dintre cei mai talentați creatori de modă din România ultimilor 15 ani și despre care publicul avea să afle cu stupoare că trăia la limita sărăciei, cerând prietenilor și cunoștințelor din lumea mondenă bani.

Potrivit retetesivedete.ro, unii dintre acești prieteni, rămași anonimi, au făcut un gest frumos în memoria sa, comandându-i o placă de marmură pe care, așa cum se vede în fotografie, au scris niște versuri sensibile. Aceștia au amplasat-o în locul unde a murit Răzvan Ciobanu, în comuna Salcia. Iar locuitorii din zonă îi mai pun, din când în când, o lumânare și buchete de flori sau spice de grâu.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *