ZiarulRing

23-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce dramă trăiește Zanni de la Survivor România 2021. Și-a făcut curaj și a recunoscut tot

Ce dramă trăiește Zanni de la Survivor România și ce mesaj a transmis tânărul fostei sale iubite, după ce acesta a devenit cunoscut.

Avatar

Publicat

pe

Ce dramă trăiește Zanni de la Survivor România și ce mesaj a transmis tânărul fostei sale iubite, după ce acesta a devenit cunoscut.


Zanni de la Survivor România, părăsit de iubită


Hubert Edmond Zannidache, așa cum se numește artistul, a trecut printr-o dramă în urmă cu câțiva ani. Tânăra alături de care forma un cuplu l-a trădat. Suferința a fost prea mare, iar cei doi s-au despărțit la momentul respectiv. Însă, în mod suprinzător, artistul o mai iubește pe fosta lui parteneră, iar după ce a devenit cunoscut i-a transmis chiar si un mesaj tinerei. Artistul a dezvăluit ceea ce i-a transmis fostei iubite, dar a făcut cunoscută și reacție tinerei, după ce aceasta a primit mesajul lui Zanni.


Zanni de la Survivor: “O iubesc și acum, dar și-a bătut joc de mine”


Concurentul de la Survivor România 2021, Zanni și-a povestit drama prin care a trecut în trecut, și care l-a marcat pe viață. Tânărul a ales să-și deschidă sufletul în fața tuturor prin intermediul canalului de YouTube deținut de Pepe. Acesta a povestit despre momentul în care a început marea lui tranformare, referindu-se la despărțirea de fosta lui iubita. Atunci tânărul ar fi fost dat afară din casă de femeia pe care, susține el, încă o mai iubește.


“Am zis la un moment dat că n-o să mă îndrăgostesc niciodată, că e greu… Până acum, n-am avut nici o relație. M-am îndrăgostit o singură dată în viața mea, la 17 ani, de aceea nu o pun pentru că eram copil. Am început să fiu ceea ce sunt acum de la 18-19 ani. Cu un an înainte nu existam, atunci m-au dat afară din casă și atunci s-a întâmplat toată magia, transformarea mea”, a povestit Zannidache în cadrul emisiunii “BarOnline”, moderată de Pepe.


Artistul și-a continuat destăinuirea și a spus că relația cu fosta iubită a durat trei ani și că a făcut multe sacrificii pentru ea. Tot el mai spunea că în urmă cu câteva luni, i-ar fi scris un mesaj, însă, ea l-a blocat făra a-i răspunde.


“Când m-am îndrăgostit la 17 ani, nu a fost reciproc. Am iubit-o, trei ani de zile am suferit după ea. Și-a bătut joc de mine. Mă duceam după ea, îi dădeam pastile la 1 noaptea pentru că o durea capul. Nu era RATB, mergeam pe jos multe stații. Și ea se dădea cu alții. Îi căram bagajele pe spatele meu iar ea se dădea cu alții. Eu sunt umil, i-am scris recent, după ce am ajuns cunoscut: «Sunt în continuare îndrăgostit de tine. Vrei să-ți gătesc ceva?». Iar ea nu mi-a răspuns, mi-a dat block instant! Da, cred că și acum o iubesc”.

Advertisement


Zanni, printre concurenții preferați ai telespectatorilor


Zanni a fost votat de admiratori jucătorul săptămânii la “Survivor România” 2021. Concurentul face parte din echipa Faimoșilor si este apreciat pentru deschiderea și sinceritatea de care dă dovadă. Este cunoscut ca fiind „omul cu 100 de tatuaje”. Povestea lui de viața este una de-a dreptul impresionantă.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *