ZiarulRing

16-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce diferență de vârstă e, de fapt, între Volodimir Zelenski și Olena, soția sa. Mulți nu s-ar fi așteptat

Avatar

Publicat

pe

Ce diferență de vârstă e, de fapt, între Volodimir Zelenski și soția lui. Mulți nu s-ar fi așteptat la acest lucru!

Ce diferență de vârstă e, de fapt, între Volodimir Zelenski și Olena

Volodimir Zelenski și soția sa, Olena Zelenska, s-au căsătorit pe 28 august 2003. Puțini știu acest detaliu despre cei doi, cel referitor la vârstă!

Volodimir Zelenski și soția sa au o diferență foarte mică de vârstă. Ambii au 45 de ani, el fiind născut pe 25 ianuarie, în timp ce Olena este născută pe 6 februarie.

Cei doi au împreună și doi copii, fiind împreună de mulți ani. Președintele Ucrainei și soția lui au devenit părinți pentru prima dată în anul 2004.

Ulterior, ei au mai adus pe lume împreună un copil și în anul 2013. Înainte de a fi președinte, ambii erau ocupați cu propria lor firmă din domeniul divertismentului.

Volodimir Zelenski și Olena se cunosc de mulți ani

Cei doi se cunosc încă de pe băncile școlii, de acum mulți ani. Volodimir Zelenski a absolvit Facultatea de Drept, iar soția lui a făcut Facultatea de Inginerie Civilă.

Advertisement

Președintele Ucrainei și soția lui s-au cunoscut pe când aveau doar 17 ani. Olena Zelenska este licențiată în Inginerie Civilă și este și arhitectă și scenaristă. Aceasta l-a susținut foarte mult pe soțul ei în campania politică și mai ales după izbucnirea războiului.

Aceasta mărturisea că nu vrea să părăsească țara în ciuda pericolelor și spunea chiar că este ținta numărul 2 din țară pentru Vladimir Putin.

”Sunt Olena Zelenska, soția președintelui Ucrainei, Volodmyr Zelenski. Ne-am căsătorit în 2003. În 2004, fiica noastră Oleksandra s-a născut.

În 2013, l-am adus pe lume pe fiul nostru, Kyrylo. Sunt scriitoare și arhitect. De asemenea, sunt ținta numărul doi a lui Putin”, a scris aceasta.

„Sunteți incredibili! Sunt mândră să trăiesc în aceeași țară cu voi! Astăzi nu voi plânge și nu mă voi panica. Voi fi calmă și încrezătoare. Copiii mei mă privesc. Și voi fi alături de ei. Și de soțul meu”, mai spunea Olena.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *