ZiarulRing

21-iun.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce destin ti-a rezervat numerologia pana la 52 de ani si ce se intampla dupa aceasta varsta

Potrivit numerologiei, exista 4 mari culmi in viata pentru fiecare persoana, indiferent de cifra destinului sau anul nasterii.

Avatar

Publicat

pe

Potrivit numerologiei, exista 4 mari culmi in viata pentru fiecare persoana, indiferent de cifra destinului sau anul nasterii.

Afla care sunt culmile si provocarile cele mai mari pentru tine pana la varsta de 52 de ani si ce se intampla dupa aceasta varsta.

CULMEA 1

Aici este cuprinsa perioada de la nastere pana la 31 de ani si este caracterizata de expresia creativa individuala. Este perioada constructiei personale, perioada in care ai sansele sa iti indeplinesti cele mai mari dorinte sau sa creezi o baza pentru cariera ta.

Daca esti artist, aceasta este perioada cea mai buna pentru afirmare. Este o perioada instabila pentru fiecare, bogata in experiente personale fructuoase. Cu cat ajungi mai aproape de 31 de ani, intalnesti tot mai mult dorinta de a realiza ceva concret.

CULMEA 2

Advertisement

Culmea 2 cuprinde 10 ani (intre 32 si 41 de ani) si este caracterizata prin nevoia de a realiza lucruri concrete, de necesitatea de a atinge succese reale, palpabile. Este perioada in care se creeaza cea mai frumoasa armonie intre material si spiritual, intre practic si emotional.

CULMEA 3

Este perioada cuprinsa intre 42 si 51 de ani si se manifesta prin nevoia de cunoastere. Este o culme introspectiva si solitara, in care provocarile sunt menite pentru obtinerea liberului arbitru, la un nivel de indeplinire personala si un individualism sanatos.

CULMEA 4

Ce se intampla dupa 52 de ani, cand se presupune ca ai realizat deja ceva in viata, iar nevoia de cunoastere/ introspectie face parte deja din ‘planurile’ tale? Este perioada in care este cel mai bine sa te stabilesti emotional cu cineva.

De la 52 de ani si pana la sfarsitul vietii va domina latura afectiva, spun ezoteristii si numerologii. Este cea mai linistita si echilibrata perioada din viata ta, numai buna pentru a experimenta toate acele lucruri de care iti era rusine cand erai tanar.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *