ZiarulRing

23-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce datorii are, de fapt, Irinel Columbeanu. Suma este amețitoare, nimeni nu credea că este atât de mare

Avatar

Publicat

pe

A ars fosta vilă din Izvorani a lui Irinel Columbenu, preluată de bancă în urmă cu mulți ani, din cauza datoriilor pe care le avea afaceristul. Blestemul domeniului se ramifică, ducându-se și înspre viața sa de după ce averile l-au pierdut, după cum subliniază acesta.

Istoria milionarului urmărit de ghinion nu s-a terminat odată cu transformarea lăcașului în scrum, ba chiar se întrevăd a se continua pe tot parcursul vieții, având în prezent datorii pe care, din postura de acum, nu le-ar putea achita în veci.

Irinel Columbeanu, milionar cu ghinion. A pierdut tot și a rămas cu datorii impresionante
Potrivit WOWbiz, Irinel Columbeanu a fost executat silit în anul 2012 pentru suma de 2,91 milioane de euro și 218.000 de lei. Ele provin dintr-un credit pe care firma de producție materiale de construcții a omului de afaceri l-a luat de la bancă, acesta girând cu propria avere împrumutul. Informația apare în contextul în care banca a cerut poprirea sumelor de bani pe care Columbeanu le obține de la propria firmă, aflată în insolvență.

Fosta vilă a omului de afaceri Irinel Columbeanu a ars

Palatul de la Izvorani nu mai aparține milionarului Columbeanu din 2012. Domeniul a ajuns în mâinile unui proprietar secret, care de jumătate de an încearcă să îl vândă sau să-l închirieze. Fără succes, însă, ba chiar și cu ghinion. Toate s-au transformat recent în scrum, ca după un blestem. Nu se cunoaște încă de la ce a izbucnit focul. El a pornit de la subsol.

„Au trecut 24 de ore de când focul a izbucnit şi vila continuă să fumege. Câteva echipaje ale pompierilor raman aici, astfel incat incendiul sa nu se aprinda din nou. Acoperisul s-a prabusit cu totul, iar intreaga constructie de 4 milioane de euro este distrusa complet”, transmitea un reporter Observator, aflat la fața locului.

Casa cu 15 camere, piscină, ponton și plină de opere de artă, inclusiv statuia ”Echilibru” a lui Sabin Bălașa, a fost pusă la vânzare pentru suma de 4 milioane de euro. Noul proprietar s-ar fi mulțumit și să o închirieze cu 15.000 de euro pe lună.

Advertisement

„Da, era complet, tot, atât pot să vă spun. Tot era, Sabin Bălaşa, totul ars, oglinzi, mobilă, totul ars. Erau toate obiectele de valoare şi de artă şi tot, şi haine, şi tot, erau, mobilă, tot, erau în casă”, a declarat Eduard Uzunov, proprietar și fondator Regatta, companie specializată în domeniul imobiliar.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *