ZiarulRing

22-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce crede Laura Cosoi despre Gina Pistol și relația ei cu Smiley. ”Doamne ferește! Ne știm de atâta timp!”

Laura Cosoi a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Smiley, precizând că lucrurile au revenit la normal pentru ea în momentul în care s-a despărțit de artist.

Avatar

Publicat

pe

Laura Cosoi a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Smiley, precizând că lucrurile au revenit la normal pentru ea în momentul în care s-a despărțit de artist. Fosta iubită a lui Smiley a precizat că nu este geloasă pe Gina Pistol, alături de care juratul de la Vocea României trăiește o frumoasă poveste de dragoste.


Laura Cosoi nu o invidiază pe Gina Pistol pentru relația ei cu Smiley


„Cum să am ceva cu Gina? Doamne ferește! Dar ne știm de atâta timp! Până la urmă fiecare face ce vrea cu viața lui!”, a declarat Laura Cosoi în momentul în care a fost întrebată despre relația dintre Smiley și Gina Pistol.


Smiley și Laura Cosoi au avut o relație invidiată de mulți și au surprins pe toată lumea în momentul în care au decis să se despartă. Fosta iubită a artistului a mărturisit că în momentul în care s-a despărțit de el, lucrurile au revenit la normal.


Laura Cosoi alături de Smiley


„N-ai cum să fii în umbra unui om în momentul în care amândoi pornesc la fel. Dacă aş fi început relaţia cu el acum, erau cu totul alte poveşti. Când am început noi relaţia, eu eram actriţă, dansam, iar el era un cântăreţ din trupa Simplu, să nu uităm asta. Nu era Smiley de azi. Eram doi tineri care au început o relaţie. Nu cred că era niciunul mai îndrăgit decât celălalt. Repet, nu era situaţia de acum. Treptat, el a devenit foarte îndrăgit şi merită asta.


În momentul în care ne-am despărţit, am simţit că m-am deblocat, asta e un cuvânt pe care îl folosesc foarte des când mă raportez la noi, am simţit că mi s-a luat un văl de pe faţă, au început să funcţioneze lucrurile pentru mine aşa cum îmi doream, întru totul. Eu, când mă uit în anumite poze din perioadă aceea, nici nu mă recunosc. Nu am simţit că sunt în umbra lui nicio secundă, dar am simţit că m-am deblocat după ce ne-am despărţit”, a spus Laura.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *