ZiarulRing

24-apr.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce copilărie grea a avut Chef Sorin Bontea. Problemele grave din familia sa

Sorin Bontea se numără printre cei mai apreciați Chefi din România.

Avatar

Publicat

pe

Sorin Bontea se numără printre cei mai apreciați Chefi din România. Se bucură de succes și celebritate, are o carieră de invidiat și o experiență de ani de zile, dar puțini știu cât de greu i-a fost acestuia în copilărie.

Sorin Bontea, copilărie plină de dificultăți

Chef Sorin Bontea este iubit de o țără întreagă, după ce a ajuns celebru prin intermediul emisiunilor de cooking, unde este jurat. Vedeta, însă, nu a uitat niciodată de unde a plecat și a fost mereu deschis când vine vorba despre trecutul său. Pentru a ajunge unde este astăzi, Chef Bontea a pornit de jos și a început sa muncească încă de la o vârstă fragedă. Și-a luat primul job de la vârsta de 16 ani, pentru că așa cum spunea chiar el, viața nu era ușoară.
”N-am crescut în puf. Absolut deloc. Patru frați.

Nu am crescut pe genul, bă, le-am avut pe toate. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată. Am trecut prin multe și nu mi s-a părut foarte greu. Era obositor că nu duceam. Mie îmi place să mă bucur de lucruri.

Adică, în orice mai găsesc ceva să râd. De-asta încerc să găsesc lucrurile bune cam prin orice”, a declarat Sorin Bontea, conform wowbiz.ro

Chef Bontea, lecție de optimism

Cu toate că în copilărie nu a avut tot ce și-a dorit, pentru ca așa erau vremurile, Chef Sorin Bontea a fost mereu o persoană care a știut să-și păstreze optimismul. S-a bucurat de ceea ce a dobândit si niciodată nu a simțit invidie fața de alții, care o duceau mai bine. A dorit, însă, să-si depășească situația, iar cu multă munca și ambiție chiar a reușit.

”Întotdeauna, am avut, nu am avut, așa și? Am avut? Doamne ajută! Pe genul ăsta! Nu am fost niciodată așa, dacă are sau n-are celălalt sau de ce muncesc și nu muncesc altceva. Dacă ăsta sunt și asta se întâmplă, ce să fac altfel? Nu am făcut niciodată un capăt de țară dacă nu se întâmplă”, a mai declarat Chef Sorin Bontea de

Advertisement

Chef Sorin Bontea este foarte apreciat și are un număr impresionant de admiratori pe rețelele de socializare, unde împărtășește cu aceștia momente prețioase din viața sa. Este jurat în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată la Antena 1, și tot aici a participat la emisiunea ” Asia Express”. Alături de Răzvan Fodor a câștigat competiția, dar și admirația unei țări întregi. Cei doi au dat dovadă de multă ambiție și rezistență pe parcursul show-ului, ca în final sa obțină marele premiu.

Care este marea sa pasiune?

Sorin Bontea este și un familist convins. Este tatăl a doi copii minunați, alături de care apare de multe ori în postările de pe paginile sale de socializare. Însă, soția vedetei este o persoană extrem de discretă. Ea evită aparițiile publice, iar Chef Bontea îi respectă această dorință. Nu se afișează niciodată alături de partenera sa la evenimentele publice.

Una dintre marile sale pasiuni este pescuitul. Nu de puține ori, Chef Sorin Bontea petrece timp în Delta Dunării, acolo unde alături de prietenii săi participă chiar și la concursuri de specialitate, unde de nenumărate ori s-a situat pe podiumul învingătorilor.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *