ZiarulRing

22-iul.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce cadou i-a pregătit Regina Elisabeta lui Meghan Markle, de ziua ei. Tot regatul vorbește despre asta

Mai sunt doar câteva zile până la aniversarea fostei actrițe Meghan Markle, devenită Ducesa de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry,

Avatar

Publicat

pe

Mai sunt doar câteva zile până la aniversarea fostei actrițe Meghan Markle, devenită Ducesa de Sussex după căsătoria cu Prințul Harry, iar Regina Elisabeta are în plan un cadou special pentru aceasta. Pregătirile aniversare vor reuși, fără îndoială, s-o surprindă plăcut pe soția lui Harry.

Meghan Markle, cadou deosebit din partea Reginei

Născută în zodia Leului, Meghan Markle va sărbători 38 de ani pe data de 4 august, iar aniversarea ei se va bucura din plin de atenția familiei regale britanice. Potrivit informațiilor apărute în presa străină, Regina Elisabeta și-a propus s-o sărbătorească pe soția Prințului Harry într-un mod cu totul și cu totul deosebit. Cu prilejul împlinirii a 38 de ani, Regina intenționează s-o invite pe fosta actriță la reședinta din Scoția.

Invitația este valabilă pentru toți cei trei membri, Meghan, Harry și fiul lor, Archie. Așadar, va fi prima excursie a micuțului Archie, care va petrece astfel câteva zile alături de părinții lui, la Castelul Balmoral. În timpul pe care Ducesa de Sussex îl va petrece, în Scoția, la reședința familiei regale britanice, va lua ceaiul cu Majestatea Sa și se va putea de împrejurimile castelului, loc care este extrem de apreciat de Regină.

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *