ZiarulRing

12-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce ”bagă” Johnny Depp: actorul a ajuns în fața judecătorilor și trebuie să spună tot

Popularul actor Johnny Depp se află într-o situație foarte delicată. Cu mai multe procese pe rol, el a ajuns să fie nevoit să-și declare dieta de alcool și stupefiante.

Avatar

Publicat

pe

Popularul actor Johnny Depp se află într-o situație foarte delicată. Cu mai multe procese pe rol, el a ajuns să fie nevoit să-și declare dieta de alcool și stupefiante.


În ultimii ani, numele lui Johnny Depp a ajuns în presă doar prin intermediul unor scandaluri de anvergură. Pe lâgă faptul că are o abilitate spectaculoasă de a-și spulbera averea și de a ajunge să aibă datorii fabuloase, a fost acuzat în presă de violență domestică de către fosta soție, Amber Heard.


Depp a fost căsătorit cu Amber Heard pentru doar doi ani, în perioada 2015 – 2017. Relația dintre cei doi s-a finalizat însă cu un scandal mostruos de abuz domestic care i-a pătat iremediabil imaginea publică a actorului. Dacă ar fi să-l crezi pe Depp, nu și-a lovit niciodată soția și, tocmai din acest motiv, a dat-o în judecată pentru calomnie și defăimare. El speră să obțină 50 de milioane de dolari din acel proces.


Problema este că respectivul proces s-ar putea să se întoarcă împotriva lui. Nu de alta, dar judecătorii l-au obligat să prezinte un raport medical cu date exacte despre drogurile pe care le ia și cantitățile semnificative de alcool pe care le bea. Informațiile cu pricina vor fi folosite ca probe la procesul în care o acuză pe fosta lui soție de defăimare, motiv pentru care îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari.


Pe lângă statut de dovezi în proces însă, acele date ar putea deveni publice și există posibilitatea să piardă niștre contracte cu diverse studiouri de la Hollywood. Prea puține companii vor să fie asociate cu un drogat, mai ales unul care s-ar putea dovedi că și-a bătut fosta soție. Avocații lui Heard au insistat pe documentele medicale ale lui Depp pentru a stabili dacă există argumente pentru alte cazuri de violență domestică din trecutul vedetei.

Advertisement