ZiarulRing

19-iun.2024

ULTIMA ORĂ

MONDEN

Ce are de gând Damian, fiul actriței Elisabeth Hurley și al milionarului sinucigaș

Damian Hurley utilizează adesea rețelele de socializare și a publicat recent o imagine în care apare fără tricou, spre bucuria celor 90.400 de urmăritori.

Avatar

Publicat

pe

Damian Hurley utilizează adesea rețelele de socializare și a publicat recent o imagine în care apare fără tricou, spre bucuria celor 90.400 de urmăritori.

Fiul lui Elizabeth Hurley, în vârstă de 18 ani, care arată uimitor, a ieșit fără cămașă și s-a fotografiat, făcând ulterior o postare pe Instagram. Damian Hurley a moștenit cu siguranță trăsăturile mamei sale, precum și faptul că este extrem de fotogenic. S-a uitat peste umăr și a dezvăluit în postare că se îndrepta spre o sesiune de fotografiat.

„Astăzi sunt într-o expediție înarmat cu @canonuk. Cum a fost ziua ta?”, a scris el în descrierea postării.

Testamentul lui Steve Bing

Ultimele postări ale lui Damian vin după ce au apărut detalii despre testamentul regretatului său tată, Steve Bing, printre care afirmația că și-a dezmoștenit cei doi copii, Damian și Kira Kerkorian, datorită faptului că a fost întocmit înainte de nașterea lor. Multimilionarul s-a sinucis la vârsta de 55 de ani, în iunie. Acesta a sărit din apartamentul său de la etajul 27, din Los Angeles.

Steve, care a primit o moștenire de 600 de milioane de dolari de la bunicul său câd a împlinit 18 ani, și-a întocmit testamentul în 2001, înainte să știe că Kira se născuse și în timp ce Elizabeth era însărcinată. Se spune că Kira, în vârstă de 21 de ani, fiica pe care a făcut-o cu Lisa Bonder, luptă pentru patrimoniul său, care a fost evaluat la doar 337.000 de dolari.Deși Elizabeth aștepta un copil, el a declarat în testamentul său: „Fie că copilul este sau nu al meu, intenția mea este să nu prevăd în acest testament un astfel de copil (sau oricărui alt copil căruia nu i-aș putea fi tată) în acest testament sau pentru urmașii oricărui astfel de copii, fie că trăiesc acum, fie că sunt născuți în continuare”.

Elizabeth Hurley își reconstruise prietenia cu Bing în ultimul an

Înainte de moartea sa, Bing avea o valoare netă estimată la 590 milioane de dolari, potrivit diferitelor rapoarte. Deși proprietatea sa a fost evaluată la 337.000 de dolari, proprietățile sale nu au fost incluse în acea evaluare. Anul trecut, tatăl lui Steve, Peter Bing, a încercat să-i blocheze pe Kira și Damian să nu fie beneficiari, dar Steve a sărit în lupta legală pentru copiii săi și a sfârșit cu succes cazul, asigurându-se că Damian și Kira vor fi beneficiari.
Într-un tribut postat pe Instagram despre moartea lui Steve, mama lui Damian, Elizabeth Hurley, a dezvăluit că reînnodase prietenia cu Bing în ultimul an.

Advertisement

Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *