ZiarulRing

03-mart.2024

ULTIMA ORĂ

LIFE/INEDIT

Ce afiș au lipit locatarii unui bloc din Cluj-napoca, la intrarea în casa scării: „Rugăm vecinii care urlă de plăcere să..”

Locuitul la bloc are multe avantaje, dar și foarte multe inconveniente. Nu de puține ori, unii locatari fac gălăgie fără să se gândească că-i deranjează pe ceilalți vecini.

Avatar

Publicat

pe

Locuitul la bloc are multe avantaje, dar și foarte multe inconveniente. Nu de puține ori, unii locatari fac gălăgie fără să se gândească că-i deranjează pe ceilalți vecini.

O astfel de situație s-a întâmplat și într-un bloc din Cluj-Napoca. Exasperați de zgomotul produs, în timpul nopții, de un cuplu năbădăios, ceilalți locatari au luat atitudine. Aceștia au lipit un afiș sugestiv la intrarea în casa scării.

Să locuiești la bloc este de multe ori o adevărată provocare. Atitudinea lipsită de bun simț a anumitor locatari poate degenera uneori în certuri și chiar conflicte. Totuși, respectul reciproc este soluția pentru a evita orice fel de probleme.

Ce afiș au pus locatarii unui bloc din Cluj-Napoca pentru a-și atenționa vecinii care fac gălăgie în momentele intime

Locatarii unui bloc din cartierul Grigorescu, din Cluj-Napoca, se confruntă cu o problemă mai puțin obișnuită. Aceștia sunt deranjați noaptea de un cuplu care face multă gălăgie în momentele intime. Mai exact, cei doi „urlă de plăcere de trezesc și morții”. Exasperați de această situație, câțiva locatari au scris rapid un text, pe care l-au printat pe o foaie de hârtie și l-au lipit apoi la intrarea în casa scării. În acest mesaj, locatarii îi roagă pe cei doi să nu mai deranjeze pe toată lumea în toiul nopții și să se abțină de la a mai țipa în momentele de intimitate.

„Rugăm vecinii care fac sex în toiul nopții și urlă de plăcere de trezesc și morții (de exemplu azi noapte, în data de 27 iunie) să fie mai silențioși. Nu ne dorim să vă auzim cum urlați și să nu putem dormi din cauza voastră. Nu suntem obligați să suportăm aceste lucruri, în special noaptea după programul de liniște când ar trebui să ne odihnim, nu ar trebui să dăm drumul la muzică sau televizor ca să acoperim nivelul sunetelor făcute de voi. Nu este prima dată când se întâmplă! Vă mulțumim pentru înțelegere”, se menționează pe afișul lipit la intrarea în blocul din Cluj-Napoca.

Advertisement
Citește în continuare
Advertisement
Lasă un comentariu

Lasă comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *